نقل قول:
گرم شدن کیس.×××× خوب لازمه بگم 4 تا 5 درجه دمای هر دو gpu بالا میره اینو میگن گرم شدن کیس؟
هر کی خربزه میخوره باید پا لرزشم میشینه .خوب پرفورمنس بیشتر میخای باید کیس خوب بخری منظور منم از خوب این نیست که یه کیس 200 تومنی بخری حتی میتونی کنار کیسو باز کنی تا هوا جریان داشته باشه و اصلا هم گرم نمیشه
خب این که نشد جواب که دره کیسو باز کنیم.وقتی حرارت میره بالا (بیش از حد) پرفرمنس میاد پایین همچنین قطعات دیگه هم گرم تر میشن که در مواقع اور تشدید میشه.
نقل قول:
پر شدن اسلاتها.×××× اینو تازه میشنوم :13: خوب اسلات پر بشه مثلا چی میشه؟
منظورم اسلاتهای توسعه دیگر است که عملا باعث میشه بدون استفاده بمونه.
نقل قول:
اور نشدن کارته دوم.×××× با نرم افزار msiafterburner به راحتی میتونی هر دورو اور کنی حتی 4 تا کارتم اور میکنه.
بعید میدونم بشه چون بارها تست کردم فقط کلاک گرافیک اول تغییر کرده.
نقل قول:
پشتیبانی نکردن تمام بازی ها از dual. میشه چند تاشو نام ببری؟
حتی pes 2011 هم که بازی با گرافیک متوسط هست از کراس پشتیبانی میکنه .
بازیهای اصلی هم که جای خودو دارن با کله از کراس پشتیبانی میکنن . اگه لازم باشه من اسم 60 تا بازی مهم رو برات میارم که عین باقلوا کراس رو پشتیبانی میکنن.
دقیقا منظورم پشتیبانی نکردن نیست منظورم ناسازگار بودنه.که بازی هایی هست که مشکل داشته باشه.دقیق خاطرم نیست ولی فکر میکنم کرایسیس هم مشکل داشت.
نقل قول:
پلتفرم هایی که دارای پل شمالی هستن باعث بالا رفتن دماشون میشه.××××
من نمیدونم این حرفهارو شما از کجا درمیارین :46: اگه میشه منبع این حرفتونو بگین/؟
شما اگر یکبار کراس کنین متوجه میشن البته نه روی p55.
نقل قول:
نیاز بودن به پاوره جدید و مشکلاتی از این قبیل.××××
ایشون پاورشون 885 هست و میتونن حتی از دو تا 6870 و 6950 و 5870 استفاده کنن بدون کوچکترین ایرادی.
همه این چیزایی که میگمو از روی سایتها نخوندم تجربه شخصی بوده.
حالا اگه میخای مزیتهای کراس رو بگم که فقط یدونشو ذکر میکنم تا بقیش بمونه واسه بعد:
5850 و 6850 هردوتاشون کراسشون حدود 500 تومن درمیاد که در مقایسه با 580 که حدود 700 تومنه پرفورمنس بیشتری دارن .
از نظر هزینه در بعضی کارتها به صرفست.