توهین درست نیستش دوست عزیز:10:
من معنی بازده رو میفهمم
اتفاقا تقریبا 3 سالی میشه هر جنسی رو که میخوام بگیرم حتما برچسب انرژی و میزان برق مصرفی (Watt Per Hour)
رو چک میکنم
یکی دیگه از دلایلی هم که میگم جنس اصلی بخرین نه مشترک و مونتاژی همینه،به دلیل کیفیت بالاتر قطعات مصرفی بازده جنس خیلی بالاتره
مثالی براتون بزنم ،تلویزیون های ال سی دی ال جی ،ما خودمون 3 سال پیش یه دونه LB932 خریدیم،اون موقع 2 جور بود تو بازار Made in korea,,, و Made by korea،فروشنده ها و خود گلدیران میگفتن هیچ فرقی نداره،قیمت هم کاملا یکسان بود،بالاخره با تحقیق خیلی زیاد متوجه شدم مدل های پایه قرمز Made in هستن، و پایه مشکی ها Made by
هرجوری بود اصل کره رو گیر انداختیم و فروشنده که خیلی ادعاش میشد برای اینکه به ما ثابت کنه این 2 تا هیچ فرقی با هم ندارن،مال مارو با یدونه که اونجا واسه نمایش گذاشته بود کنار هم گذاشت،نتیجه خیلی جالب بود،اول اینکه Bar code جنسی که Made in بود با 8 شروع میشه،من کامل چکش کردم دیدم korea هستش،اما اون یکی با 6 کامل چک کردم دیدم چینه !!!
این یه تفاوت،اومدیم سره متریال بدنه،جنس بدنه خیلی مشهود بود که فرق میکرد،شفافیت پلاستیک بخصوص تو قسمت پشت بدنه کاملا متفاوت بود،جوری که خود فروشنده هم اعتراف کرد،حالا توی پنل رو دیگه خدا میدونه که چه فرقایی با هم میکنن !
این فقط در مورد تلویزیون بود،من در مورد خیلی جنس های دیگه هم مثل لباسشویی،ظرف شویی و یخچال هم اطلعات این چنینی دارم،اگه نیاز شد در مورد اون ها هم براتون توضیح میدم تا جریان روشن تر از اینی که هست بشه