می خواهم ارزش های خود را در عین جوانی ثابت کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبرتو پالوسچی این روز ها همراه تیم ملی زیر 21 سال ایتالیا شده و در تورنومنت تولون روز های شلوغی را سپری می کند اما در همین شلوغی ها فرصتی برای انجام مصاحبه ی کوتاهی با این استعداد ایتالیایی به وجود آمد.
این بازیکن خوش آتیه که طی این بازی ها 2 گل برای تیم ملی کشورش به ثمر رسانده با کانال میلان مصاحبه کرده و از تیم ملی ایتالیا و چیز هایی دیگر سخن می گوید.
" این تورنومنت برای من بسیار جذاب است و من معتقدم تیم ما تا به اینجا بهترین عملکرد را داشته است . برای من رسیدن به فینال این رقابت ها بسیار مهم است و من می خواهم گل بزنم زیرا گل زدن برای یک ماجم خیلی مهم است. من تا به اینجا 2 گل به ثمر رسانده ام و خوشبختانه گل های من کمک زیادی به تیم ما کرد. "
او این چنین ادامه داد :
" این بازی ها به من کمک می کند تا برای برد تلاش کنم و این روحیه را در خودم تقویت کنم . این یک آزمون خوب برای من است تا بتوانم خودم را بسنجم "
در ادامه او در رابطه با حضور متعددش در تیم های دیگر چنین گفت :
" من سال های مهمی را در پارما و جنوا گذرانده ام . حضور من با پارما در سری بی برای من خیلی مهم بود ولی من معتقدم که در جنوا شروع به پیشرفت کردم و در این زمان ها من از هم پستی هایم در این تیم ها چیز های زیادی یاد گرفتم. "
او در ادامه در رابطه با بازگشتش به میلان گفت :
" من بسیار جوان هستم و می خواهم پیشرفت کنم و علاقه دارم این پیشرفت در میلان شکل گیرد و برای میلان باشد زیرا میلان مثل خانه ی من است و میلانی ها خانواده ی من هستند. من تلاش خواهم کرد تا در جمع روسونری ها به جایگاه خودم دست پیدا کنم و امیدوارم همیشه برای تیمم مفید باشم و گل های سرنوشت سازی برای این تیم بزنم به طوری که ارزش خود را در عین جوانی ثابت کنم . "