من کاملآ درباره معماری این دو CPU اطلاع دارم.اما مسائل در عمل با روی کاغذ فرق میکنه.این پردازش 2 رشته ای موازی(در اصطلاح هسته های مجازی)خوبه(البته برای یکسری نرم افزارهای خاص) ولی در عمل مگه چند درصد تو استفاده از عموم نرم افزارها تاثیر داره؟در ضمن با همین فن اشغالی که شما میگی تا 3800 به راحتی اورمیشه و با یه فن 40 تومنی به 4.4 هم به راحتی میرسی.بازهم هنوز 50 هزار تومن ارزونتره و خیلی هم قویتر.2600 پردازنده خیلی خوبیه ولی برای کاربردهای خاص.تو جمع بندی کلی با توجه به دلایلی که اوردم به نظر من بازهم 2500K منطقی تره، مگر 2600 خیلی ارزونتر بشه.در مورد کارت گرافیک هم شما به جای سایز مانیتور به رزولیشن دقت کن که من تو پست قبلی هم گفته بودم.برای این رزولیشن GTX 460 هم زیاده.وقتی بدرد نمیخوره برای چی این همه هزینه بیشتر کنیم فقط به این دلیل که ممکنه 4 سال دیگه یه بازی خاص بیاد و فریم ریت ما از 60 بیاد رو 45.به نظرت میارزه؟خب بذار اینجوری به قضیه نگاه کنیم:بهتر نیست این دوستمون 2 تا GTX 580 بخره و SLI کنه که دیگه برای 10 تا 15 سال خیالش راحت بشه؟ادم باید مناسب با مورد استفاده ای که داره سیستم معرفی کنه نه بر حسب شاید ها و ارزوها.به هر حال فکر کنم این بحث نتیجه جالبی نداشته باشه.من نظرات خودم رو دارم و شما هم نظرات خودت.اجازه بده دیگران تصمیم بگیرند.
موفق باشید.