نقل قول:
مرسی!!!!:40:
Printable View
نقل قول:
مرسی!!!!:40:
در اینکه بازاریا ، اطلاعاتشون یک دهم افراد خبره ی اینجا هم نیست ، شکی ندارم. چون بعضی هاشون از core i7 فقط 950 رو بلد بودن و core i 7 2600k رو نمیشناختن.
ولی به منم حق بدین وقتی میخوام چیزی رو بخرم با یه حرف در صدد تحقیق بر بیام.
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشین
به جناب پاسار گاد عزیز هم عرض میکنم که من بیشتر روی سیستم دوم تمرکز کردم
بازم ممنون.
منتظر راهنمایی های حرفه ای و کار گشای شما هستم
در تایید فرمایشات دوستان در مورد سطح اطلاعات بعضی از فروشندگان، امروز پیش یکی از همین دسته افراد بودم که وقتی بهش گفتم سی پی یو سری سندی بریج میخوام گفت سری ساندویچ دیگه چیه!!!
فقط یه تذکر کوچولو(البته با اجازه اساتید:10:): برای کارهای ظریف و حرفه ای پیشنهاد میشه در انتخاب cpu از مارک AMD و گرافیک از ATI(حالا مدلش بستگی به خودتون داره) استفاده کنید اینتل و انویدیا برای کارهای حرفه ای خیلی توصیه نمیشه:11:
خاک هفتاد و دو عالم.....:31:نقل قول:
نقل قول:
اینجا داداش سعی میشه همینجوری یه چیزی گفته نشه....این کلی گویی ها بدرد هیچکی نمیخوره....
دوست عزیزم. چیزهایی که به من گفتن و من در تحقیقاتم بهشون رسیدم عکس این مطلب بود. البته معتقدم نمیشه این حرف رو بصورت مطمئن و صد در صد در مورد هیچ برندی زد.نقل قول:
کارایی سی پی یو و رم تو رندرهای سنگین خودشون رو نشون میدن، بهتره فرکانس رم با سی پی یو هماهنگ باشه یعنی از رم با باس بالاتری استفاده کنی.
حتما از درایو SSD برای بوت کمپ (درایو بوت که برای نسب ویندوز و نرم افزارها به جای هارد استفاده میشه.) استفاده کنید.
این درایو ها فعلا گران هستند و برای ذخیره دایمی اطلاعات نباید از آنها استفاده کرد اما برای این سیستم حتما از یک درایو SSD استفاده کنید چون سرعت سیستم رو مخصوصا برای استفاده شما بسیار افزایش میده.
برای یک درایو معمولی باید از 200 به بالا هزینه کنید.
ممنونم.نقل قول:
راستش من به این درایو ها فکر کرده بودم ولی هر چقدر سبک سنگین کردم دیدم هزینه رو خیلی بالا میبره.
هنوزم مرددم!