رونالدو:"دوست دارم در فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستریونایتد بازی کنم"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
رونالدو اذعان کرد که شش سال بسیار موفق را در اولدترافورد سپری کرده و دوست دارد در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل تیم سابقش بازی کند.
کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید اذعان کرد که دوست دارد ماه بعد در ومبلی مقابل تیم سابقش منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی کند.
در حالیکه شیاطین سرخ با پشت سر گذاشتن چلسی به نیمه نهایی رسیدند و باید مقابل شالکه بازی کنند اما کهکشانیها با پیروزی مقابل تاتنهام به نیمه نهایی رسیدند و باید مقابل رقیب دیرینه خود یعنی بارسلونا در این مرحله بازی کنند.
رونالدو امیدوار است که با پشت سرگذاشتن بارسلونا،در فینال مقابل باشگاه سابقش قرار گیرد.
به نقل از دیلی تلگراف رونالدو گفته است:"میخواهم مقابل منچستریونایتد بازی کنم؛اگر از من بپرسید که دوست دارید رئال مادرید در فینال به مصاف منچستریونایتد برود من بگویم البته،با کمال میل"
"اگر این اتفاق بیفتد خیلی خیلی خوشحال میشوم.هنوز هم در آن تیم دوستان زیادی دارم و دوست دارم آن اتفاق بیفتد.در منچستریونایتد شش سال بسیار موفق داشتم"
رونالدو اضافه کرد:"به نظر میرسد تا فینال راهی طولانی پیش رو داریم.دوست ندارم کلمه انتقام را به کار ببرم.در حال حاضر ما(مادرید و بارسا)دو تیم از بهترین تیمهای جهان هستیم"
"این بازیها هر کس را برای تماشا کردنشان پای تلویزیون مینشاند.ما پیشرفت کرده ایم و معتقدم میتوانیم آنها را ببریم"
رئال مادرید و بارسلونا روز یکشنبه در لالیگا به مصاف هم میروند و پس از آن در مستایا برای کسب جام حذفی با هم جدال خواهند کرد.
کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/04/15/2441993/i-would-love-to-play-against-manchester-united-in-champions
ما در نیمه نهایی هستیم اما هنوز کارمان ادامه دارد-کریس رونالدو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
"ما از این که تاتنهام رو در هر دو بازی ی رفت و برگشت شکست دادیم بسیار خوشحال هستیم زیرا آنها تیم بسیار بزرگی هستند ما بسیار خوشحالیم زیرا در نیمه نهایی قرار داریم.
"ما در نیمه نهایی به مصاف قوی ترین تیم در بین 4 تیم یعنی بارسلونا خواهیم رفت اما ما بسیار آماده هستیم و در هر بازی باید با برنامه ای متفاوت به مصاف آنها برویم.
بارسا یکی از بهترین تیم های جهان است اما ما از آنها ترس نداریم و می توانیم آنها را شکست دهیم.ما باید اشتباهات رو در بازی خود به حداقل برسانیم و با یک بازی خوب و با برنامه پای به مسابقه بگذاریم.
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330052983583/noticia/Noticia/C.Ronaldo:__We_are_close_to_the_final,_but_we_have_to_continue_working_.htm