مشخصه میخواد نره برای یه اینترنت مضخرف یه خط 50 تومنی بخره! مطمعن باش که نمیشه این کارو کرد رفیق منم میخواست اینکارو کنه نشد که نشد.
Printable View
مشخصه میخواد نره برای یه اینترنت مضخرف یه خط 50 تومنی بخره! مطمعن باش که نمیشه این کارو کرد رفیق منم میخواست اینکارو کنه نشد که نشد.
اهان مثلا میخواد دو تا 512 بگیره،بعد از سرعت دانلود هردوشون با هم استفاده کنه؟!نقل قول:
اگر اره که نشدنی هست،ولی میشه از اینترنت ماه واره ای استافده کرد،سرعت 512 روزی 1000تومن که ماهی میشه 30 تومن!!
خیلی هم عالیه،بدون قطع و وصل و اینا،بدون محدودیت!!
اگر خواستی بگو تا بهت بدم!!
اول که من 2 تا سیستم دارم دوما با 1 سیستم هم میشه 2 تا کانکشن درست کرد نمیدونستی؟نقل قول:
دوست عزیر،اون سوال نکرد!! گفت امتحان کن این چیزو!!
امکان پذیر نیست،چون سیستم شما فقط یه کانکشن به اینترنت وصل میکنه...
امکان پذیر نیست،چون شرکت های مروبطه،ممکنه برا یه حساب،دو یوزر بدن،ولی به یه نفر،دو دی اس ال نمیدن!
امکان پذیر نیست،چون خط تلفون شما این چیزو سپورت نمیکنه!
حالا توضیح میدی برا چی میخوای؟!
2-شما کاریت نباشه
3-اگر کر چی؟
میخام برای یک خط زیقی 50 تومن ندم
دوست عزیز اولش مودب باش :13:نقل قول:
دوما همه دارن جوابت رو میدن که نمی شه اون وقت میایی به بیه توهین می کنی:13:
ظرفیت خط تلفن سیمی فقط برای یه سرویس adsl کفایت می کنه و خط تلفن شما در آن واحد فق میتونه به تجهیزات یه شرکت وصل باشه و از خط شما در آن واحد فقط یه یه اکانت می تونه به شرکت سرویس دهنده وصل شه
تمام .........
نمی شه دیگه چرا بحث می کنینقل قول:
ن م ی ش ه
واو چه جالب،اخه من حساب کردم،یه لپ تاپ،یه نت بوک،یه اسمارت فون،یه پی سی فقط خودم،پی سی داداشم،لپ تاپ مادرم! و بقیه، واو...به 10 تا میرسه؟! میشه یه نفر بشماره؟!!نقل قول:
اول که من 2 تا سیستم دارم دوما با 1 سیستم هم میشه 2 تا کانکشن درست کرد نمیدونستی؟
ما بحثمون در مورد این نیست که چند تا سیستم دارین!! بحث اینه که یه کابل تلیفون،نمیتونه دو تا ارتباط دی اس ال رو برقرار کنه!! ما اسمیش رو میدونیم،برای دلیلش،برو از مهندسین محترم مخابرات بپرس،بعد که گفت نمیشه،دوباره بپرس چرا تا بدونی چقدر ما داریم کامل جواب میدیم بهت!!!!!
چشم!نقل قول:
2-شما کاریت نباشه
اینو یادم رفت!! میشه بگی اگه با یه سیستم میتونی دو تا کانکشن رو وصل کنی،چرا صالا این تاپیک رو زدی؟!نقل قول:
با 1 سیستم هم میشه 2 تا کانکشن درست کرد نمیدونستی؟
معلومه که میشه بی نهایت کانکشن اینترنت ساخت!! مهم اینه که فقط یه دونه رو میتونی اینترنت وصل کنی! و بقیه مشخصات شبکه رو میارن وقتی یکی دیگشون وصل باشه!!
اگر دادن،نوش جونت! 10 تومن پول میدی به یه برنامه نویس که مشکل کانکشن ها رو برطرف کنه،بعد یه 20-30 تومن(میلیون!) میدی یه شرکت بیاد به خونتون کابل جدید و کار بلد برای اینترنت بکشه،اونوقت شرکت ها رو اون کابل های اینترنت نمیدن و میفرستنت پیش مخابرات که بالای 128 بهت نمیده!!نقل قول:
3-اگر کر چی؟
خوب چرا یه اینترنت با سرعت بالاتر نمیگیری که بتونی با یه مودم وایرلس دو تا سیستمت رو بهش وصل کنی؟!:10:نقل قول:
میخام برای یک خط زیقی 50 تومن ندم
پولت بیشتر تو جیب خودت میمونه!!
بابا یه مودم gprs بگیر خودتو راحت کن! جون داداش با adsl زپرتی فرق نمیکنه!
امکان نداره که بشه از دو خط تلفن بشه پهنای باند رو افزایش داد
چون من یه باز از خط تلفن وصل شدم و با gprs هم وصل شدم هر کاری کردم که سرعت این دوتا باهم جمع بشه نشد . فقط یکی کار میکرد . هر کدوم که زودتر کانکت شده بودی. تازه ip رو میخای چیکار کنی با دو تا که نمیشه حتی تو سایت رفت . به خاطر همین فقط یکی از کانکشن ها کار میکنه.
خوش تیپ ننه و بابا و داداشو بی خی از خودت مایه بگذار خودت چی داری :31:نقل قول:
واو چه جالب،اخه من حساب کردم،یه لپ تاپ،یه نت بوک،یه اسمارت فون،یه پی سی فقط خودم،پی سی داداشم،لپ تاپ مادرم! و بقیه، واو...به 10 تا میرسه؟! میشه یه نفر بشماره؟!!
تا اونجای یکه نوشتم خودم،مال خودمه،بعد بقیه هم مال اعظای خونواده هستش!!:5:نقل قول:
خوش تیپ ننه و بابا و داداشو بی خی از خودت مایه بگذار خودت چی داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من یه لپ تاپ،مامان یه دونه!! اینجوری...
حالا تصمیم گرفتی چیکار بکنی؟!