ممنون این کار رو هم کردم ولی نشدنقل قول:
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
2.99نقل قول:
سون 64 بیت داشتم خیلی اذیت می کرد یه دفعه سرعت اینترنت افت میکرد اعصاب خردی بود :41:
Printable View
ممنون این کار رو هم کردم ولی نشدنقل قول:
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
2.99نقل قول:
سون 64 بیت داشتم خیلی اذیت می کرد یه دفعه سرعت اینترنت افت میکرد اعصاب خردی بود :41:
این که مقدار حافظه ی رم هست نوشتید حافظه ی مجازی چنده؟نقل قول:
اگه اونم همینقدره بکنیدش 4
ممنونم ازتون تو قسمت سیستم نوشتهنقل قول:
installed memory :4gb (2.99gb usable)
منظورتون کجا هست؟
رو my computer راست کلیک کنید و peroperties و گزینه ی advance system setting رو انتخاب کنیدنقل قول:
تب advance و درقسمت performance گزینه ی setting روبزنید و مجددا تب advance دکمه ی change و مقدار حافظه ی مجازی رو زیاد کنید ببینید درست میشه یا نه
ممنونم 3063 زده و زیاد هم نمیشهنقل قول:
مدل سی پی یو تون چیه؟نقل قول:
برای چی با سون 64 بیتی اذیت میشین؟
چون یه دفعه سرعت اینترنت افت می کنه انگار واسه خودش داره دانلود می کنه !!! در حالیکه دانلود نمیشهنقل قول:
core i5 هست
همونطور که گفتم شما فقط با نصب ویندوز سون 64bit و فرمت کل هارد همچنین نصب درایوهای جدید میتونین مشکلو پیدا کنین چون سیستم clean است و همه چیز مشخصه.نقل قول:
در مورد اینترنت هم بعد از نصب ویندوز اپدیت میشه و به خاطره همین سرعت کم میشه که باید اپدیتشو خاموش کنین.
شما نباید با ویندوز سون 64 بیتی مشکلی براتون پیش بیاد من تعجبم چرا میگید 64 بیتی مشکل بوجود میارهنقل قول:
سی پی یو تون هم 64 بیتیه و مشکلی نداره
یک دلیل دیگری هم که پهنای باند اینترنت میاد پایین وجود تروجان و ویروسه چون تروجان و ویروس از اینترنت استفاده میکنند و سرعت اینترنت پایین میاد
نمیشه همین ویندوز رو به 64 بیت تبدیل کنم یعنی اپدیت کنم بدون این که برنامه ها پاک بشه؟ یا حتما باید درایو فرمت شه؟