نقل قول:
حتما باید یه محیط بسته رو بسازیم؟!•
اخه قبلا قرار شد محیطه بسته باشه !
نقل قول:
خوب بالاخره کانسپت چیه؟
تعداد پلی محدودیت داره یا نه؟یعنی لول حتما باید روون باشه یا فقط شات مهمه؟
محدودیت نداره . رویه شات نظر میدن . ولی یه چیزی اگه نفره اول شدید باید بزارید واسه دانلود دموتونو ! ( به صورت exe )
حده اکثر سنگینیش هم به اندازه کرایسیس باشه ! بیشتر از اون امتیاز منفی داره .
نقل قول:
راستی از نظر هنری محیط ها باید با تصویر اصلی و بعد با سطح کارهای دیگران قیاس بشن و بعد داوران طبق مواردی که خودشون میدونن امتیاز بدن(اینو برای شرکت کننده ها گفتم که حواسشون باشه)
100 درصد
نقل قول:
در ضمن مهلت مسابقه هم فکر میکنم خوبه و تا 16ام ماه دیگه میشه محیط هایی حتی بهتر از تصویر هم بدست آورد.
مهلت مسابقه رو چند روز بیشتر میکنم برایه کسایی که شاید یه کارایی دارن و وقتشون کمه .
اگه هم زودتر تموم کردید فقط شاتهاتونو پیغام خصوصی کنید به من تو تایپیک نزارید شاید سطحه کارتون خیلی بالا باشه یه سری نا امید بشن ! :31: بعد از تموم شدنه مهلت همه شاتها رو میزارم تو همین تایپیک .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسه موضوعه مسابقه . فقط کسایی که مدلسازی بلد نیستن قبلا Hutsun جان توضیح دادن :
نقل قول:
کاری نداره.
محیط رو بسازین بعد از خود ابزارهای محیط سازی برای ساخت چراغ و کامپیوتر و اینا استفاده کنین.
البته کارتون سخت میشه ولی چون بیشترشو خودتون ساختین احتمالاً پوَن مثبت میدن داورا.
یا میتونید مدل دانلود کنید یا اینکه اصلاً همین مرحله رو به صورت قدیمی درست کنید چون UDK مدل اونشکلی روش داره و فکر کنم شما هم UDK کار باشین.
به هر حال وقتی میگن فلان محیط رو بسازین بیشتر منظور سیستم محیط پردازی و View محیط رو در نظر میگیرن.
موفق باشید