خوب پس خطر داره که.داون استرم چیه؟نمیدونم چندهنقل قول:
خوب اگه دانلودی نیست از کجا پیدا کنیم برنامه رو؟
Printable View
خوب پس خطر داره که.داون استرم چیه؟نمیدونم چندهنقل قول:
خوب اگه دانلودی نیست از کجا پیدا کنیم برنامه رو؟
نقل قول:
downstream رو توی صفحه ی کانفیگ مودم نوشته عدد downstream تقسیم بر 8 میشه و دانلود شما رو مشخص میکنه
دانلودی هست اما سایت های که این نرم افزار رو ارائه میده باید عضوش بشی و برای عضو شدن هم باید پول پرداخت کنی.
internet download accelerator
MERLIN_BOZORG جان اگر این برنامه رو Software dsl connector nct 1000 داری یه پیغام خصوصی میدی من خیلی دنبالشم.
نقل قول:
نه دوست عزیز من این برنامه رو ندارم
نقل قول:
دوست عزیز IDM که خیلی بهتر از این برنامه هست
سرعت اين بهتر از idm است.idm 92 درصد پهناي يراي استفاده ميكند ولي internet download accelerator برنامه 98 درصد پهناي باند را استفاده ميكند.
نقل قول:
سلام
منظورتون از Downstream چیه؟؟؟؟؟
ما که شانس نداریم یهو دیدی اومدن گرفتنمون:31:در ضمن اون داون استرم هم پیدا نکردم جایی ننوشته کهنقل قول:
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
بعدشم راجع به برنامه های دانلود اینقدر بحث نکنید و خودتونو خسته نکنید.اینم مثل آنتی ویروس میمونه هر کی هر آنتی ویروسی داشته باشه میگه بهترینه اما از اون کله گنده های کامپیوتر که بپرسی میگن هر آنتی ویروسی رو شما آپدیت کنی یه کارایی داره و فرقی با همدیگه ندارن کار شما رو راه میندازه.
برنامه های دانلود هم همینطور هستند.هر کی هر چی داره میگه خوبه اما وقتی از اون مهندساش میپرسی میگن هیچ کدوم هیچ فرقی توی سرعت دانلود ندارن.فقط کاراییشون با هم فرق داره.
من خودم از Orbit استفاده میکنم اما همینجا میگم هیچ فرقی با IDM و DAP و هر نرم افزاری شما بگی نداره.من 10 20 30 40 کردم اوربیت رو انتخاب کردم:31:
ببنید واژه Downstream و Upstream برای خطوط پرسرعت بکار برده میشه و همون دانلود و آپلود خودمون هستش و هیچ فرقی هم با هم نمیکنه