نقل قول:
ببینم شما عکس میاری نباید منبع هم بزاری ؟ این عکس چی رو ثابت می کنه ؟ چی رو می تونه ثابت کنه؟
اون عکس از کتاب Game Engine Architecture هست. نویسندش از برنامه نویسان Uncharted یا God of war هست، یادم نیست کدومش بود.
نقل قول:
دوم انریل انجین رو خود اپیک ساخته باز میاد واسه Gears Of war انجینش رو تغییر بده؟ شما بر چه سندی داری می گی که اینا انجین رو تغییر دادن ؟ خب شما بگو چه ابزاری نداره که شما می خوای بهش اضافه کنی ؟ اساس این انجین بازی های اول شخص حالا وقتی می تونه بازی های مختلف تولید کنه شما داری اشکال می گیری؟
Gears of war بعلاوه ی خود انجین 250000 خط کد غیر از خود انجین داره.
میتونید تو Google جست و جو کنید.
نقل قول:
در ضمن لطفا بهم توضیح بده که کنترل کننده داستان چیه؟
همونطور که می دونید تو بازی های RPG داستان خیلی مهمه. بازیکن میتونه انتخاب های مختلفی داشته باشه، روال دستان رو تغییر بده، میتونه شخصیتی خوب، بد، حرفه ای و ... باشه. این قسمت این چیزمیز ها رو کنترل می کنه. مثلا بر حسب انتخاب های بازیکن تعیین میکنه که شخصیت چه نوع شخصیتی هست، جوابی که طرف مقابل در برابر حرف بازیکن باید بده چیه و ....
نقل قول:
کلا می گم بازی Red Dead Redemption چه ربطی به انریل انجین داره ؟ اون رو که با موتور بازی gta ساختن ؟
اسم موتورش Rage هست. همونطور که گفتم من منکر قدرت Unreal Engine نیستم ولی می خواستم بگم که هر نوع بازی ای رو نمیشه باهاش ساخت. حداقل فعلا نمیشه.
نقل قول:
در ضمن باز هم می گم تمرکز انریل انجین روی ساخت بازی های اول شخصه حالا ملت میان باهاش بازی های مختلف میسازن دلیل نشده که شما بیای به کل سیستم اشکال بگیری.
رو چه حسابی این حرف رو می زنید؟
نقل قول:
اضافه کردن ابزار دلیل بر کمبود اون نیست . این شرکت ها ابزر ها رو اضافه میکنند که کارشون راحتتر بشه .
من هم نگفتم که کمبود حساب میشه. ولی برای اضافه کردن اون ابزار ها نیاز به سورس انجین دارند. البته بدون سورس هم باید بشه انجام داد ولی نتیجه برای بازی های AAA ضعیفه.
نقل قول:
در ضمن اپیک هیچ وقت نگفته که انجین Udk اپن سورسه
مگه من گفتم هست؟
نقل قول:
در ضمن انجین UDK که از هیچ اطلاعات Native cod خودش رو نمی گیره حتما توی خود کدها هست پس شاید ما بلد نیستیم به اون دسترسی پیدا کنیم.
اینجا رو نتونستم خوب بخونم. منظورتون رو متوجه نشدم!
نقل قول:
بد بختی ما هم همینه دیگه. همه میدونن چی نمیخوان ولی همینا نمیدونن چی میخوان یا چی نیاز دارن. راحت میایم ماله میکشیم رو زحمت یه تیمی که 10 - 12 سال رو یه نرم افزار زحمت کشیدن بعد هم در اختیار عموم قرار دادنش، اونوقت با چند تا جمله نا قابل طرفو نابود میکنیم بره. آخرش هم "راستش من تجربش رو ندارم!".
اینکه چه گلی باید به سرمون بگیریم یه حرف کلی هست و در دانش من نیست. نیازمند افراد مختلفی با دانش های مختلفی هست. باید با یک مدیر و حسابدار قهار صحبت کرد و خیلی کسان دیگر. جواب سوالتون رو تقریبا می تونید تو کتاب Agile Game Development with Scrum پیدا کنید. ولی برای گرفتن جواب کامل باید خیلی مطالعه کنید و خیلی تجربه کنید که در حد عمر معمولی یک انسان نیست.
از طرف دیگه من کجا حرفی زدم که باعث نابود شدن طرف شده؟ تا الان کسی از تیمی درخواست نکرده که چنین انجینی که در رویا های شما هست رو بسازه. اینکار با فناوری های کنونی کمی شبیه به تقسیم بر صفر هست.
نقل قول:
ما فقط اگه بتونیم 50% از قابلیتهای این موتورو تو بازیهای ایرانی استفاده کنیم ، یه گرشاسب بیرون میاده که این همه باگهای عجیب و غریب توش نباشه و گرافیکش هم چندین برابر بهتر باشه.
تقریبا تایید می کنم.