فکر نمی کنم :13:همه مدلها این مشکلو داشته باشن و صد در صد مدلهای گرونتر زاویه دید و کیفیت بهتری دارننقل قول:
Printable View
فکر نمی کنم :13:همه مدلها این مشکلو داشته باشن و صد در صد مدلهای گرونتر زاویه دید و کیفیت بهتری دارننقل قول:
بنام خدا
کمک
با سلام
دیروز یه لب تاب asus N53sv گرفتم ولی دو چیزش خیلی توی ذوقم زد یکی کیبورد یکی هم کیفیت بد
LCD(واقعا برای منی که کیفیت تصویر لب تاب خیلی مهمه حالا می بینم با مقایسه لب تابی با نصف
قیمت این مدل مثل msi C413 مال برادر کوچکترم که یه تصویر واضحتر وزیباتر انهم LED نه مثل این
n53 مانند LCD قدیمی با رنگبندی مات یا کدر وغیر طبیعی .اونم از کیبورد با دکمهای واقعا بی
کیفیت و چسبیده بهم وبدتر اینکه وقتی با دکمه های سمت چپ وبالای کیبورد کار میکنی انگار دستت
میخواد فرو بره تو کیبورد از بسکه زبرش خالی و شل بنظر میاد.اخه چرا لب تابی با مشخصات و
امکانات در حد عالی باید چنبن نقطه ضعف اذیت کنندهای داشته باشه .
از بد حادثه بعد یه عمر اومدیم لب تاب بخریم اونم خوبش مجبور بودم اقساط تهیه کنم وسفارش بدم
وفروشنده بی انصاف بعد از چند روز معطلی که میخواد از تهران بگیره برام یه جعبه کاملا باز تحویلم
داد خونه بردمش دقت کردم دیدم روی برچسبهای لب تاب خشهای ریز وزیادی هم هست و.... آیا بااینکه
گارانتی الماسه نباید پلمی چیزی داشته باشه ویندوز اورجینال هم نداشت که بفهمم قبلا روشن
واستفاده شده یا نه خلاصه بعد چند سال انتظار خرید لب تاب حالا عوض خوشحالی مبهوت غمزده شدم.
فروشنده مرد وبا انصاف کلی رو لب تاب کشیدو زیر بار حرف حساب وتعویض یا پس دادن حتی با پرداخت
خسارت پس دادن از طرف من نمیشه که نمیشه)
اما سوال ودرخواست بنده راهنمایی بفرمایید چچوری وکجا میتونم پنل یا فلت LCD این لب تابمو با یک
نوع با کیفیت تعویض کنم خیلی مهمه برام توی همین سایت یه جایی خوندم پنل lcd الجی یا DELL L502
تو بازار هست کجا وچه چوری میتونم اینکارروانجام بدم وسوال دوم اینکه میشه کیبوردشم عوض کنم
وچقدر خرجشه. بی صبرانه منتظرم
.نقل قول:
.
.
.
آره بدی این سری N کیبوردش هست.....واسه صفحه نمایش بهتره با تعمیر کارای Asus حرف بزنی ببینی چی میگن......
من مدل N53SV رو دارم و صفحه نمایشش از نوع اچ دی هستش ولی به اون بدی که شما میگی نیست :blink: وشما میگی که دو روز نشده خریدیش وچون کیفیتشو دوست نداری میخای بدی مونیتورشو واست عوض کنن :18: :9: اونهم تو ایران ؟ :16:واقعا که چه چیزهایی آدم میشنوه :18: به نظر من اگه شما پول اضافه داری ببری اینو بفروشی و یه مدل دیگه بخری هم به صرفه تره و هم کیفیتی که میخای میتونی به دست بیاری و هم با اطمینانتره پس فکر عوض کردن ال سی دی لپ تاپ دو روزه رو از کلت بیرون کن :31:نقل قول:
بهتره اگه زیاد گیری روش بفروشی یه مدل دیگه بخری........اینقدر روش حساس نشو خودت اذیت میشی....میتونی به قیمت خوب بفروش بره
سلام
من لپ تاپمو (asus N53sv) بدون باطری و با شارژر استفاده میکنم . کسی میدونه چیزی هست که بشه محفظه باطری رو که خالیه پوشوند؟
سلام
من تو cd درایور برنامه های n53sv یه برنامه wimax پیدا کردم میخواستم بدونم این مدل واقعا وایمکس داره یا مثل تونر tv هست که جاشو گذاشتن بعد پلمش کردن؟
.نقل قول:
.
.
.
مشخصات سخت افزاریتو چک کن ببین داره یا نه........بعضی مدل هاش بصورت Optional هستش و ممکنه داشته باشن.....شما ببین داره یا نه
مشخصات مخصوص لپ تاپمو از کجا بیارم؟:20:
device manager رو یه نگاه بنداز . مشخصات مخصوص چیزی نداره البته به جز برچسبی که روی کارتونش هست :31:نقل قول: