-
به نظر من بهترين ويندوز ايكس پي همون media cener هست. هم اين كه سرويس پك 2 روش نصبه هم از نظر امكانات مولتي مديا خيلي پيشرفت كرده و هم اين كه از نظر ظاهري خيلي قشنگتر شده و كاربر بيشتر باش حال مي كنه
.
در مورد سانتا هم بايد بگم كه اين ويندوز اصلا براي مايكروسافت نيست و دستكاري شده است. هيچ فرقي هم نداره. سرويس پك 1 روش نصبه و چند تا آيكون مثل سطل زباله و ماي كامپيوتر و ... عوض شده.
به نظر من اگه قراره يه ويندوز مشكل داشته باشه و همونطور كه دوستان گفتن تنظيمات رو بهم بزنه اون سانتا خواهد بود كه براي مايكروسافت نيست و دستكاري شده است.
چون تو خود سايت مايكروسافت هم كه بريد اصلا اسمي از اين ويندوز برده نشده اما media center ويندوزيه كه بطور رسمي از طرف شركت مايكروسافت ارائه شده
-
-
فقط ویندوز xp pro sp2 واسه اینکه نیاز به کرک نداره و من الان مدت 4 ماه نصبش کرم اخم به ابرو نیاورده (میتونید امتحان کنید) :D
-
راستي يه سؤال
من شنيدم media center با شبكه مشكل داره يعني در جاهايي كه شبكه داخلي دارن اين ويندوز مشكل داره /. مي خوام ببينم همينطوره؟ اگه كسي اطلاعي داره توضيح بده لطفا
-
راستش من در مورد چیزی نشنیدم
ولی رویه کامپیوتر بعضی دوستان سرعت اینترنت رو بدجوری پایین آورده بود :?:
-
من هیچ کدوم رو تایید نمیکنم
سرعت شبکه رو یه خورده کم میکنه و شاید هم اینترنت اما بقیه ...
-
منظورتون از اينكه سرعت اينترنت رو كم مي كنه همون مديا سنتر هست؟
يا كلا سرويس پك 2 رو مي گين؟
-
اي بابا سرعت ايران چي هست كه كم هم بشه سينا جان
منو بگو كه ميخواستم نصب كنم اين مديا سنتر رو
دوستان در ايران تاثير زيادي رو سرعت نسبت به باقي ويندوز ها احساس مي كنن ؟
-
نه داش مهدی
media center
البته برایه من فرقی نکرده شاید یه جورایی هم بهتر شده.نمی دونم چرا برا بعضی ها اینجوری میشه.
آقا مافیا یه بار نصب کنید ببینید چجوریه :)
-
داش محمد من هم اتفاقا از چند تا از دوستام که نصب کردن شنیدم که خیلی خوبه
فقط اینکه یکی از دوستام می گفت که تو اداره نصب کرده و چون با شبکشون مشکل داشته عوضش کرده. می خواستم ببینم واقعا اینطوره یا برای اون مشکل داشته
در مورد سرعت اینترنت فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
چون از سرویس پک 2 استفاده می کنه اگه مشکل داشته باشه پس ویندوزهای معمولی که سرویس پک 2 رو نصب کردن هم باید مشکل داشته باشن
ممکن هم هست که فایروالش فعال بوده و سرعت اینترنت کم شده. یعنی تنظیمات فایروال مشکل داشته