من الان که بزنم دانلود تا 3-4 روز دیگه دانلود میشه
حالا سوالم اینه که اصلا کرک میشه که این همه دانلود کنم ؟یا اینم مثل hawx2 میشه؟
Printable View
من الان که بزنم دانلود تا 3-4 روز دیگه دانلود میشه
حالا سوالم اینه که اصلا کرک میشه که این همه دانلود کنم ؟یا اینم مثل hawx2 میشه؟
نقل قول:
کرک که 100% میشه امکان نداره این بازی کرک نشه به احتمال زیاد تا فردا که ریلیز رسمی بازی هست کرک هم بشه:46:
نقل قول:
ممنون،اون وقت این نسخه ای که الان همه جا هست واسه دانلود با اونی که قراره فردا ریلیز شه که فرقی ندارند؟؟؟
نقل قول:
نه اصولا لینک های بازی یکی هست فقط باید از یه سایت معتبر دانلود کنی که مطمئن باشی سالمه یا چند نفر دانلود کرده باشن و سالم بودنش رو تایید کرده باشن بعدش مهمترین چیز برای اجرای بازی میشه کرک که باید صبر کینم تا یه کرک سالم و معتبر مثل SkidRow بیاد
ولی اگه بتونی بخری ریسکش کمتره
من خودم صبر میکنم تا بیاد بخرم:46:
من امروز رفتم فروشگاه برای خرید بازی گفتش که هنوز کرک نشده فردا سرور های بازی برای رجیستر کردن نسخه های اصل باز میشه که بشه ان لاین هم بازی کرد و بعد از اون یک یا دو روز طول می کشه که بازی کرک کامل بشه ...
منتظرن که سرور ها باز بشه تا فایل .Exe رو ا سرور ها بکشن بیرون !!!!
خدا کنه نسخه های کپی رو یه کاری کنند که بشه ان لاین هم بازی کرد ... خسته شدیم از بس Mw2 رو بازی کردیم !!!!
آقایون من هم دانلود کردم ولی استیم میاد میگه باید آپدیت بشه من هم حدود 2 ساعت با دیال آپ گذاشتم تا آپدیت شد و عضو استیم هم شدم ولی بازی نصب نشد چیکار کنم
جریان این فونیکس چیه دوستان بعضی هاشون نوشتن؟؟؟؟؟؟
دوستانی که مشکل دارن تو اکسترک کردن بازی توجه کنند.
شما هم می تونید با نرم افزار فونیکس بازی رو اکسترک کنین( اگه خواستید آموزششو می زارم )
هم می تونید از یک ایسنالر مخصوص که همین چند ساعت پیش رو نت پخش شد استفاده کنین...
برنامه رو همین الان رو سرورهای Hotfile و Rapidshare آپلود کردم که مشکل هیلتر هم نداشته باشید، می تونید از لینک زیر دانلود کنین:
کد:http://rapidshare.com/files/452621862/HF_Inst_Fixed.rar
اینم نحوه ی استفاده از طرف نویسنده ی اصلی:کد:http://hotfile.com/dl/110297390/7b298d0/HF_Inst_Fixed.rar.html
اگه موقع اجرا ارور "error MSVCR100.dll not found -application failed to start" داد، بایدکد:1: Download the game and extract the Rar files
2: Mount the ISO file and extract it or extract the ISO with Winrar to your HDD
3: Copy the Homefromt Installer to the Root folder of the Extracted ISO
4: Run the Installer and follow the steps
نرم افزار Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package رو دانلود و نصب کنین...
خوب این کارو انجام دادیم
ولی بازی اجرا نشد
دیگه باید چکار کنیم؟
من که نتونستم نصبش کنم
این فقط برای این بود که شما بتونید نسخه ی استیم رو نصب کنین که وقتی کرک اومد نیازی به دانلود دوباره ی بازی نباشه و فقط شما کرک رو کپی کنید و بازی کنید!!نقل قول:
دقیقا مشکلتون کجاس ؟!نقل قول: