نقل قول:
6- برای درس خوندن کاری به زمان نداره ... چرا شما توی این تاپیک این قدر حرف از زمان و ساعت می زنید ؟؟!! ... برای درس خوندن خودتون ، زمانِ شروع در نظر بگیرین ، ولی زمان پایان ، به هیچ وجه در نظر نگیرین . (البته توجه داشته باشین که این حرف من با گزینه های 4 و 3 تناقضی نداره.)
به نظر من بدترین کار اینه که پایانی برای اتمام دروس در نظر نگیرید
شما اگه فرض کنید که دقیقا 20 دقیقه ی دیگه امتحان شروع میشه ، با جدیت فوق العاده ای شروع میکنید به درس خوندن و تمام کلمات رو با سرعت جذب میکنید ، اما اگه فرض کنید که فعلا 3-4 ساعتی وقت هست ... ممکنه خیلی کندتر و آرومتر بخونید ...
شما یک راننده رو فرض کن ، اگه این راننده با سرعت آروم ماشین برونه ، مرتب حواسش به منظره های اطراف میوفته و نمیتونه روی رانندگی تمرکز داشته باشه ، اما اگه همین راننده سرعتش رو بیشتر کنه ، مجبوره تمام حواسش رو معطوف به رانندگی کنه و به عوامل محیطی دیگه توجهی نکنه ، فقط و فقط هوش و حواسش رو بده به رانندگی ، یک محصل هم همینه ...
من هرموقع دیدم که وقت کم دارم ، بهتر عمل کردم ! یادمه یه جایی هم خونده بودم که : کاری که احساس کنی همیشه وقت داری انجامش بدی ، هیچوقت وقت نمیکنی که انجامش بدی !
نقل قول:
یه بار من گفتم محض تنوع برم بشینم اون آخر کلاس (ردیف اول میشینم) ! آقا کلی تحویل گرفتن مارو هر کی میگفت بیا پیش من بشین منم حواسم نبود اصلا همه ی اینا برای امتحان دینی زنگ بعده ! اولا اینکه تمام خلاصه نویسی هامو مصادره کردن دوستان به عنوان تقلب و من دیگه ندیدم اون برگه هامو ! بعدش هم تمام طول آزمون یا فوش میدادن یا لگد میزدن که من تقلب بدم ! آخرش مجبور شدم دعوا راه بندازم که امتحان تقریبا کنسل شد ...
اتفاقا من نیمکت آخر میشینم ، اون ته کلاس ... !
ممکنه یکم توجهم نسبت به درس کم بشه ، اما اون آخر انقدر میخندیم که به خاطر همین خنده ها آدم به مدرسه علاقه مند میشه ، وگرنه معلم ها و محیط آموزشی که کاملا خشک هست ( شاید سمپاد اینجوری نباشه ، ولی مدرسه های دولتی خیلی خشک هست )
موقع امتحان ها هم بهشون میگم زر بزنین نمیزارم یک کلمه رو هم ببینین ، بدون اینکه زر بزنین خودتون برگه رو ببینین ! و اونا هم اطاعت میکنن :چشمک
نقل قول:
دوست عزیزم ، جناب Gam3r
کسی که شاگرد اول میشه ( همواره شاگرد اول میشه ) فقط یک هدف نداره ... کلی هدف داره که بعضی از این جملاتی که شما نوشتین هم شامل اهداف اون شخص میتونه باشه...
منظورم اینه که هیچ وقت فقط و فقط واسه یه هدف بی ارزش مثل { مطرح شدن در بین دختر ها} یه نفر نمیتونه شاگرد اول بشه ... چون این هدف ، انرژی لازم برای مقابله با فشار های درسی رو نداره.
درسته ، شما اگه فقط یک هدف رو برای پیشرفت خودتون انتخاب کنید ، در مرور زمان با پیشرفتی که دارید و قدرتی که از خودتون میبینین ، هدف های بیشتری رو هم انتخاب میکنین و میگین من اگه تونستم به این هدفم برسم ، پس به بقیه هم میتونم ...
اصولا هرکی رو که دیدم پیشرفت کرده ، هدف داشته ، بدون هدف ، انسان قدرت و انگیزه و توان هیچ کاری رو نداره ...
هدف داشتن هم سخته !
یادمه یکی از استاد هامون میگفت : دانش اموزی که انقدر علاقه به درس داره ، چرا باید توی همچین محیطی درس بخونه که فقط براش بی علاقگی ایجاد میکنه ؟