نه اجرای کامل نمیشه و گیر میکنه به خاطر همینه که CPU Usage 50% داره.
یعنی آیکونش در systray ظاهر نمیشه و با راست کلیک+Ctrl برنامه اجرا نمیشه.فعلا نیازی به قطع ارتباطش با فایروال نیست چون اصلا برنامه اجرا نمیشه.ضمنا موقع نصب به اینترنت وصل نیستم.
Printable View
نه اجرای کامل نمیشه و گیر میکنه به خاطر همینه که CPU Usage 50% داره.
یعنی آیکونش در systray ظاهر نمیشه و با راست کلیک+Ctrl برنامه اجرا نمیشه.فعلا نیازی به قطع ارتباطش با فایروال نیست چون اصلا برنامه اجرا نمیشه.ضمنا موقع نصب به اینترنت وصل نیستم.
من که نگفتم دائما این کار رو بکنید.نقل قول:
ولی با اینکار تمام تنظیمات یوزر تست اجرا میشن و برنامه هام کار نخواهند کرد...
برای تست هستش که ببینم مشکل از User profile هستش یا نه از رجیستریه.
در کل هم این مشکلی ایجاد نمیکنه. برنامه هاتون اجرا میشن و فقط یک سری تنظیمات جزئی رو شامل میشه.
استاد عزیزنقل قول:
متاسفانه من زیاد کار در محیط DOS را بلد نیستم میخواستم خواهش کنم برای کپی کردن، دستوری را که باید در خط فرمان تایپ کنم بهم دقیقا بگید(با فرض اینکه این فایلها را در فولدری بنام TEST در درایو L کپی کرده باشم و به عنوان بکآپ موجود باشه)
فرض کنید در مسیر L:\Backup اطلاعاتی دارید که میخواین به مسیر C:\Orginal کپی کنید.
خیلی راحت در محیط CMD مینویسید:
copy L:\backup|*.* c:\Orginal
بعد از ستاره و C یک فاصله هستش. اینطوری تمام اطلاعات پوشه ی backup به Orginal کپی میشه.
لطفا دقیقا چیزی را که باید تایپ کنم(با قرار دادن فاصله و هر پارامتری که لازمه)برام بنویسید
copy l:\backup\*.* c:\users\USERNAMEنقل قول:
copy L:\backup|*.* c:\Orginal
لازم نیست نگران باشید. عوض کردن پروفایل هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه. منم که گفتم به خاطر این بود که اگر بر فرض محال یک مشکل پیش اومد رفع مسئولیت کرده باشم.
کپی کنید مشکلی پیش نمیاد.
با این فرمان که شما دادین خواستم کپی کنم ولی نمیشه...:41:
ارور میدهThe syntax of the command is incorrect
دستور مشکلی نداره ولی اگر ویندوز بالا میاد خب با روش دستی و کپی معمولی کپی کنید.
اینکارو در محیط ویندوز کردم ولی مشکل همچنان باقیه...:41:نقل قول:
(این را اضافه کنم که حین عمل کپی گرفتن چند تا فایل نافرمانی کردن اخطار می داد این فایلها در ویندوز در حال استفاده هستن)
خب شما باید از User دیگه وارد بشین و بعد اطلاعات یوزر رو کپی کنید. یعنی وقتی اون یوزر در حال استفاده نیست.