من از سون استفاده میکنم،به جرات میتونم بگم یکی از سیستم عامل های موفق مایکروسافته،بخاطر پایداریش و ساپورت خوبی که بهت میده،حالا حالام نمیخوام برم سراغ هشت چون کاملا از سون راضیم
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Printable View
من از سون استفاده میکنم،به جرات میتونم بگم یکی از سیستم عامل های موفق مایکروسافته،بخاطر پایداریش و ساپورت خوبی که بهت میده،حالا حالام نمیخوام برم سراغ هشت چون کاملا از سون راضیم
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
دوست عزیز میشه بگید به غیر از 7 چه سیستم عاملهای دیگه ای استفاده کردید؟نقل قول:
من یه چند وقت پیش با چه مصیبتی اوبونتو 12 نصب کردم (موقع نصب هارد رو نمیشناخت!!) ولی واقعا لینوکس اصلا از لحاظ نرم افزاری ساپرت نمیشه. اگر هم نصب کردی باید قید بازی رو بزنی (یا شبیه ساز ویندوز روش نصب کنی!). اگه نرم افزارهایی که واسه ویندوز هست یا حتی درایور های درست و حسابی واسه لینوکس بود من حتما از لینوکس استفاده میکردم ولی...
برای من که مصیبت نیسنقل قول:
بعدا اگه بلد باشی باهاش کار کنی خیلی لذت بخشه
در ضمن با نصب نرم افزار wine 1.3 میتونی از فایلهای exe هم استفاده کنید
در ضمن با نصب چند تا نرم افزار کم حجم میتونید اوبونتو رو به خوشگل ترین سیستم عامل تبدیل کنید که تو گرافیک بی نظیر میشه
در کل چون لینوکس کلا اپن سورس هست با نرم افزارهایی که داره میشه روش هر کاری کرد
ولی ای کاش توسعه دهندگان نرم افزار ویندوز نسخه های لینوکس رو هم تولید کنن تا استفاده از این سیستم عامل فوق العاده بی نظیر همگانی بشه
من شنیدم اسم این نرم افزار Wine رو. میشه یه مقدار دربارش توضیح بدین؟؟ همه ی exe ها رو بدون مشکل اجرا میکنه؟؟نقل قول:
با نظرتون هم موافقم اگه از نظر نرم افزاری ساپرت بشه از نظر سرعت و زیبایی، ویندوز به هیچ وجه رقیبش نمیشه
wine کار رو راه میندازه و بعضی اوقات اذیت میکنه.. برنامه اصلی این کار CrossOver هست( ساخت همین تیم نرم افزاری Wine)نقل قول:
فقط اجرا کردن مهم نیست. مهم اینه که برنامه موردنظر کار بکنه! wine این کار رو میکنه. ولی خب هر چی پول بدی آش میخوری(Cross Over پولیه)
ادامه بحث wine هم توی تاپیک های لینوکس بره بهتره.
من در حال حاضر از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و باهاش مشکلی ندارم ولی می خوام از اوبونتو استفاده کنم چون لپ تاپ دارم شنیدم درایورهاش گیر نمی یان ایا واقعا اینطوریه ؟
سخته از رو ویندوز بپری رو اوبونتونقل قول:
من خودم اون موقع که xp استفاده میکردم زدم تو کارش،واقعانم راضی بودما ولی بعد چن ما دیدم یه سری برنامه های تخصصی کار خودمو نمی تونم روش نصب کنم
برای اینکه بتونید اوبونتو استفاده کنید اگر برای اولین بار بخواید استفاده کنید خیلی خیلی زجر میکشید به طوری که تو تجربه های من کسانی که برای اولین بار اوبونتو رو نصب میکنن حتی نمیتونن به زبان فارسی تو اوبونتو تایپ کنن :31:
برای جلوگیری از این کار بهتره سیستم عامل رو اول تو یه محیط مجازی مثل ویژوال باکس و یا نرم افزار هایی مثلvmware station استفاده کنن
سلام
یه بار تو اینتر خوندم که اوائل، گوگل با مایکروسافت برسر دفاع از برنامه های باز اختلاف پیدا کرده بود.
بعد خود گوگل به این نتیجه میرسه که نرم افزار مجانی، آخر و عاقبت نداره و شروع میکنه به پولی کردن، مثل آندروید که خودش روی گوشی هنگام خرید نصبه و باید روت بشه تا دستکاریش کنی.
حالا هم که هم گوگل و هم موزیلا دارند روی ساخت سیستم عامل کتار میکنند.
انصافاً لینوکس توانا است؛ شاید بیشتر از ویندوز.
ولی بدیش اینه که مجانیه. یعنی کسی رغبت نمیکنه برای کاربران آماتور، از نظر گرافیکی یه توزیع خوشکل و آماده بده بیرون.