نقل قول:
سلام دوستان
متشکر از همگی
جوابِ مطالبِ همه ی دوستان رو میدم . من با دستِ پر اومدم اینجا . و یقین دارم که همه ی مردمِ جهان در اشتباه هستند .
قانونِ سومِ نیوتن وجودِ خارجی نداره .
اما قبل از ادامه ی گفتگو چند مسئله ی مهم :
اول عکسی که میبینین :
یک وسیله رو میبینین که 4 چرخ داره و اگر بهش نیرویی کافی وارد کنین حرکت میکنه
یک فنرِ انبر مانند رو جمع کردیم و درونِ ماشین قرار دادیم .
فنر از بالا به سقف ثابت شده و فقط دو بازویِ فنر قادر به باز شدن هست
فنر رو جمع کردیم در عکس سمتِ چپ و اون رو درون ماشین قرار دادیم
دو بازوی فنر به دیواره های جلو و پشتِ ماشین داره نیرو وارد میکنه اما قادر به حرکت دادنِ ماشین نیستند . چون هر دو با هم برابرند و مختلف الجهت ( درست مثلِ نیروی 4 و 5 در بادکنکی که بسته هست ) بنابراین ماشین از جاش تکون نمیخوره
حالا عکس سمت راست رو ببینین :
ناگهان در پشتی رو با میکنیم . بازویِ A به سمت بیرون ماشین حرکت میکنه بدونِ اینکه کاری انجام بده ( درست مثلِ گازهای خارج شده از موشک و هوایِ خارج شده از بادکنک )
در همین لحظه بازویِ B هنوز داره نیرو وارد میکنه به ماشین ( درست مثل نیروی 4 در بادکنکی که باز شده )
ماشین با نیروی بازوی B به سمتِ جلو هل داده میشه . درست مثل نیروی 4 در بادکنکی که باز شده
بازوی A اصلا کاری انجام نمیده ور تصویر سمت راست .
سلام
در کل مثال شما تنها اتفاقی که می افته اینه که مقداری به سمتی حرکت می کنه تا مرکز جرم اون ثابت بماند در مکان اولش چون مقداری جرم (به اندازه جرم اون قسمت از بازو که از درب خارج شده است به سمتی رفته است و بایستی مرکز جرم ثابت بماند)
نقل قول:
قانونِ سومِ نیوتن اصلا وجودِ خارجی نداره
!!
شما خیلی راحت با دو مثال می خواهید قانون سوم نیوتون را نقض کنید که سالها با هزارها مثال اثبات شده است
مثال هایی که اصلا ربطی به نیرو نداره !!
شما جواب سوال زیر را بدهید:
اگر فردی در فضا که نیروی خارجی به آن وارد نمی شود و جرمی مساوی با خودش در فاصله کوتاهی مقابل آن قرار دارد
بدیهی است که هیچکدام حرکت نمی کنند (سرعت اولیه را صفر فرض کنید)
حال اگر شخص با ضربه ای جسم را با سرعت 2 متر بر ثانیه به سمتی پرت کند خودش نیز با همان سرعت و در جهت مخالف حرکت می کند
چرا ؟؟؟
نقل قول:
نیوتن این مسئله رو درست درک نکرد اما به خاطرِ اطلاعاتِ زیادی که در زمانِ خودش داشت و کشف جاذبه و قوانینی که کشف کرد , همه هر چی رو گفت قبول کردند !!!!!!
نیوتون اشتباه کم نداشت. حتی اینشتین !!
برداشت از نور نیوتون کلا تعطیله !!
نقل قول:
دوستان عزیز من نظراتِ شما رو کاملا درک میکنم .
شما و پدران شما و پدرانِ پدرانتون هم یاد گرفتین که هوایِ خارج شده هست که بادکنک رو جلو میبره .
رازِ مُتمَسّک بودنِ شما به قانونِ سومِ نیوتن فقط بخاطرِ اینه که همه جا و همه کس همین رو میگن و تا هوا از بادکنک خارج نشه حرکت نمیکنه .
و من نیز به عنوان پدر آینده به شما پدر حال توصیه می کنم علم فیزیک را به فیزیکدانان بسپارید !! (البته من جزء آنها نیستم)
نقل قول:
در هواپیمای ملخ دار علتِ حرکتِ هواپیما قانونِ اولِ نیوتن هست !!!!
در هواپیمای ملخ دار جرمی به عقب رانده می شود پس هواپیما به جلو می رود درست مثل پارو زدن با قایق (البته با قدری تفاوت)