فایتینگ جالبی هستش...مخصوصا که نوید یک داستان خوب رو میده
گرافیکش هم خوبه طراحی چهره هاشون خیلی خوبه مشت میزنی تاثیر رو احساس میکنی...
**
کار سختی در مقابل Marvel vs Capcom داره و شاید هم مرتال کمبات
Printable View
فایتینگ جالبی هستش...مخصوصا که نوید یک داستان خوب رو میده
گرافیکش هم خوبه طراحی چهره هاشون خیلی خوبه مشت میزنی تاثیر رو احساس میکنی...
**
کار سختی در مقابل Marvel vs Capcom داره و شاید هم مرتال کمبات
حامد اصلا مقایسه نکن با اون 2 بازی ... شاید بگیم فایتینگ اما از نظر سبکی کلی فرق داره با هم
پسر خیلی رو به واقعیت هست , من پیرم در اومد تا تونستن یه مسابقه رو ببرن :دی
داستانش هم جالبه , کلا با اینجور سبک بازی و همچین داستانی من خیلی حال میکنم ! جدا از بازی فیلم های فایتینگ هم خیلی حال میده :دی
گرافیک بازی هم واقعا خوب کار شده ...
من فعلا انگشتام داره کز کز میکنه :دی فکر کنم بعد تموم کردن بازی باید به فکر خرید 1 دسته جدید باشم ... :دی
اگه از كينكت پشتيباني ميكرد خيلي جالب ميشد....!خود بازي خيلي طبيعيه اگه كينكت بهش اضافه ميشد خيلي بيشتر واقعي ميشد.
درسته محمد داستانیش خیلی خوبه...نقل قول:
حامد اصلا مقایسه نکن با اون 2 بازی ... شاید بگیم فایتینگ اما از نظر سبکی کلی فرق داره با هم
پسر خیلی رو به واقعیت هست , من پیرم در اومد تا تونستن یه مسابقه رو ببرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستانش هم جالبه , کلا با اینجور سبک بازی و همچین داستانی من خیلی حال میکنم ! جدا از بازی فیلم های فایتینگ هم خیلی حال میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک بازی هم واقعا خوب کار شده ...
من فعلا انگشتام داره کز کز میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم بعد تموم کردن بازی باید به فکر خرید 1 دسته جدید باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیکش هم واقعا متفاوته..
هنوز کینکت خیلی راه داره بتونه وارد همچین عرصه های خطرناکی بشه ..نقل قول:
اگه از كينكت پشتيباني ميكرد خيلي جالب ميشد....!خود بازي خيلي طبيعيه اگه كينكت بهش اضافه ميشد خيلي بيشتر واقعي ميشد.
بچه ها تو حالت Champion mode اونجا که از زندان میاییم بیرون و بعد چند تا مسابقه میدیم ،محتوای مخفی: داستان
کلا زدن اون یارو قلق خاصی داره ؟
مهدی :
محتوای مخفی: !!
چه قدر حال میده این بازی , امروز رفتم کلوپ کلی سره حساب و سره کل زدم :دی همرو هم بردم :دی وجدانم خیلی خوشحاله :دی
دوستان تو نسخه قبلیش وقتی مشت اخرو میزدی طرف میخورد زمین صحنه دوباره تکرار میشد از یه نمایه دیگه صحنه اهسته نشون میداد
ولی تو این نسخه چنتا مرحله رفتم اینو نداشت اینجوریه یعنی؟؟؟؟
در ضمن وسط راند یه کارایی باید میکردی که مپلا stamine بره بالا اینارو نداره ممنون میشم جواب بدید
این رو که داره , صحنه آهسته میشه صدام خورد شدن فک و دندون های طرف هم میاد :دینقل قول:
دوستان تو نسخه قبلیش وقتی مشت اخرو میزدی طرف میخورد زمین صحنه دوباره تکرار میشد از یه نمایه دیگه صحنه اهسته نشون میداد
ولی تو این نسخه چنتا مرحله رفتم اینو نداشت اینجوریه یعنی؟؟؟؟
اما اونکی سوالت رو که میگی نه فکر نکنم تو این نسخه باشه ! من که ندیدم تا به حال.
داداش بخدا واسه من صحنه اهسته نمیشه نمیدونم چرا ممکنه از cd باشه مثلا کامل نباشه؟؟یا تنظیمات خاصی داره اصلا حالم گرفته شده جان من یکی بگه چرا نمیشه؟؟نقل قول:
بچه ها خیلی حال میده. اونایی که از این سبک خوششون نمیاد هم حتما بگیرن.
چقدر مرحله ی آخرش سخته؟؟؟ اون جایی که باید دو راند از زخمت دفاع کنی ! بابا اصلا نمیشه ! اعصاب نذاشته این بازی ! ( تازه رو آماتوره ! )