سلام
خوب به ترتیب شروع میکنم
پارکور : ورزشی که نمیشه اون رو رزمی دونست و کلا" رزمی نیست و بیشتر حالت حرکات نمایشی داره خیلی توی ایران کم سابقه هست و وسایل و لوازم ایمنی اصلا" موجود نیست اگه از شکستگی و ضربات و سقوط نمیترسی ورزش بسیار جذابیه ولی بازم میگم تو ایران تازه کاره
کونگفو توآ : ورزشی که توسط یک ایرانی ابداع شد البته ورزش نیست بیشتر یک سبکه که از کونگفو سر رشته گرفته حرکات بسیار نمایشی و زیبا هستن قدرت ضربات دست اصلا" ضربات پا قدرت خوبی دار
تایچی چوان: خیلی دربارش اطلاعات ندارم ولی بیشتر واسه کار روی ذهنه من که خوشم میاد
جوجیتسو: ورزشی نا اشنا واسه من پس بهتره نظری ندم
جودو: به نظر من تفاوت چندانی با کشتی نداره ورزشیه که بیشتر روی انداختن حریف کار میکنی یه جوارایی واسه بعضی ها جذابه ولی خوب کشتی که خیلی بهتره نمیدونم چرا اصلا" بهش میگن رزمی
جیت کان دو : خوب ورزشی هست که بیشتر روی قدرت و بالا بردن دقت توی ضربه زدن هست بیشتر واسه کسایی به درد میخوره که میخوان خیلی قدرتی کار کنن
کاجو کنبو : ورزشی خیلی زیبا ولی اگه مربی خوبی نداشته باشی فقط خودتو سر کار میزاری و متاسفانه توی ایارن مربی کم پیدا میشه اگه مربی خوبی پیدا کردی حتما" برو
كاراته : خوب ورزشی هست که بیشتر روی سرعت کار میکنه ضربات نچندان قوی بیشتر واسه دفاع به درد میخوره به نظر من اگه میخوای دفاعی کار کنی دفاع شخصی خیلی بهتره
واسه پارکور که توی تهران اونم باشگاهی نیست بیشتر خودشون کار میکنن رشته های دیگه هم مثل کاجو کینو مربی خوب تو ایران نادره
خوب بگه میخوای از بین این رشته ها رشته ای که توی ایران بیشتر جواب میده رو بدونی جوجیتسو و کاراته بیشتر جواب میده ....
----------------------------------------
در مورد رشته کیک بوکسینگ بله درصد خطر خیلی بالاست ولی خوب ورزش رزمی همینه ولی بازم به علایق شما بر میگرده
خوب ببینید تفاوت بین موتایی و یک بوکسینگ ازادی بیشتر موتایی هست که من به شخصه به شما که از ورزش خطرناک حذر میکنید اصلا" پیشنهاد نمیکنم و تفاوت بسیار کمی هم که دارن اینه که در موتایی حرکات پرتابی بیشتر هست
در مورد تفاوت بین کیک بوکسینگ و فول کونتاک میشه به دو چیز اشاره کرد
1. کیک بوکسینگ میتونید ضربات به کل بدن اصابت کنه ولی در فول نه شما فقط مجاز هستید که ضربات رو به قسمت کمر به بالا اصابت بدید
2. در کیک بوکسینگ مسابقات کاملا" درون رینگ هستن ( مسابقات قانونی منظورمه ) ولی در رشته فول کونتاک هم درون رینگ هست و هم خارج از رینگ