بله دوست عزیز معلومه راحت میشه باهاش اس داد ولی نسبت به چی؟ اگه نسبت به یه گوشی با تاچ مقاومتی بگی آره (مثل ویواز) یا یه گوشی با صفحه نمایش کوچیکتر ول خازنی بازم آره با این راحت تر میشه اس داد ولی مساله اینجاست برا SMS کیبورد فیزیکی یه چیز دیگه ست
ببینید , شما گلکسی هم بخرید بازم توو SMS دادن مثل من باهاش کمبودَ رو احساس خواهی کرد ته تهش با اون تاچ فوق العاده و صفحه نمایش بزرگ , من خودم Evo 4G توو ایران اگه کار میکرد گلکسی نمیگرفتم عمرا , میرفتم Evo 4G میگرفتم بدون یک لحظه مکث , چون اولا درصد خطا خیلی کمتره توو کیبورد فیزیکی , دوما وقتی با انگشتات کلید رو حس میکنی راحت تر میتونی بزنیش یا نزنیش , سوما خودم دیدم کیبورد باعث میشه آدم به صفحه نمایش خیلی کم دست بزنه و لک و اینا رو صفحه نمایش خیلی کمتر بیفته و مجبور نباشی یه دستمال جیبت بزاری (اگه مثل من حساس باشی) اینم بدون گوشی ای وجود نداره که صفحه نمایشش لک نگیره بهترینشون که توو این زمینه گلکسی و آیفون 4 باشن بازم آخرش لکَ رو میگیرن اگه دستت تمیز نباشه
فک نکنم ها ! هر دو 3.2 هستن بدون فلش . نمونه ی عکس هایی هم که از هر دو دیدم تفاوتی نداشتن به نظرم . شما بیشتر نمونه ی عکس از این دو تا بگردید توو نت ببینید بهتر میتونید قضاوت کنید
دخترم از خدا بترس محرم ه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: