این یکی حرف نداره ... ببینید و بگید ایول !!!
این هم سایت یک شرکت خارجی تولید کننده کیت های الکترونیکی و روبات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از هر چیزی پیشنهاد میکنم اول در این سایت ثبت نام بکنید و بعد به گردش در آن مشغول شوید. در ضمن ثبت نام کاملا مجانی است. در این سایت شما میتوانید به تعداد بسیاری از نقشه های (مدار الکترونیکی) روباتها با فرمت پی دی اف دست بیابید. همچنین مشخصات برخی از آی سی ها و قطعات بکار رفته در این روباتها بصورت پی دی اف در همین سایت موجود هستند که دانلود آنها را به شما توصیه میکنم. این نقشه ها خیلی تاپ هستن و نقشه پشت فیبر آنها هم کمی تا قسمتی معلومه که میشه اونها رو دید ... ( دانلود کنید تا بفهمید چی میگم )
این هم لینک به صفحه دانلود مدارها و ...
در ضمن یک سایت دیگر با همین نام وجود دارد که فکر میکنم وابسته به همین سایت است و در آن هم کلی فایل آموزشی به فرمت پی دی اف و ... مدار الکترونیکی در رابطه با روبات پیدا میشه ... لینکش هم اینه :
در ضمن این سایت تعدادی از سایتهای اعضا را هم در بر دارد که از فضای ( هاست ) همین سایت برای ساخت وب سایتشون استفاده کردن که نمونش یک پسر برزیلی است که لینک این گل پسر اینه :
در کل سایت های خیلی خوبی هستند و در آنها یک بخش گالری نیز هست که میتوانید عکس روباتهای ساخته شده را از زوایای مختلف نگاه کنید و ...
دیدن این سایتها را به همه دوستان پیشنهاد میکنم .
لينك ... لينك ... لينكدونی
توضیحات: بچه های تيم رباتيک دانشگاه آزاد اسلامشهر لينک های خوبی برای ساخت ربات جمع کردن و احتمالا خيلی به درد کسانی که ميخوان ربات بسازن خواهد خورد.
سايت رسمی مسابقات روبوکاپ
سايت رسمی مسابقات روبوکاپ شامل آخرین اخبار از برگزاری مسابقات روبوکاپ در سطح جهان و ...
سایت آسیمو . ربات هوندا موتورز
این رو هم که همه میشناسن ... تو ژاپن آسیمو را آشیمو تلفظ میکنند. ژاپنی ها هم معتاد شدن ...
کیوریو. ربات سونی الکترونیکس
خیلی روبات جالبی هست ولی مثل پیرمردهای ژاپنی قوز داره ... در ضمن تا حالا رهبری ارکستر ژاپن رو هم انجام داده. تو سایتش فیلم هاش موجوده ... توی سیمای خودمون هم نشون دادن ...
این روبات هم بنا به هزینه زیادش دیگه تولید نمی شه!
مـــعـــرفـــي پايـــگـــاه هــاي اطــلاع رســـانــــي