برای عکاسی پیکسون بهتر از n8 هستش ولی خوب فیلم برداری ان8 هم قوی تر از پیکسونه و ان8 سیستم عامل هم داره،ولی در کل به نظر من ان8 خرید عاقلانه ای نیست،شما همون ویواز رو بخری بردی......:46:
Printable View
برای عکاسی پیکسون بهتر از n8 هستش ولی خوب فیلم برداری ان8 هم قوی تر از پیکسونه و ان8 سیستم عامل هم داره،ولی در کل به نظر من ان8 خرید عاقلانه ای نیست،شما همون ویواز رو بخری بردی......:46:
در مورد قیاس دوربینهای دیجیتال با گوشیها
در نظر داشته باشید که در بعضی شرایط فرق خاصی بین گوشی و دوربین دیجیتال وجود نداره
بلکه دوربینهای دیجیتال در شرایطهای مختلف هم میتونند خوب عکس بگیرند که گوشیها عاجز هستند
مثلا این عکسو ببین ؟
ادم حس میکنه دوربین دیجیتال گرفته نه گوشی
اما در صحنه های خاصی گوشیها نمیتونند خوب عکس بگیرند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما از اونجایی که گوشی همیشه همارهته میتونی همیشه روش حساب کنی
در حالی که دوربین دیجیتال را نمیشه همیشه همراه داشت
پس میتونی رو ساتیو و پیکسون12 حساب کنی
از بین این دو هم هر جور حساب کنی ساتیو بهتره
به خاطر داشتن سیستم عامل و صفحه بزرگ و ....
ان8 و ویواز و ... که محافظ لنزی ندارند یه پله پائینتر هستند
نداشتن پوشش لنز در n8 باعث نميشه كه دراز مدت روش خش بيفته و از كيفيت عكس كم بشه
چرا شركت سازنده براي همچين دوربين خوب پوشش نذاشتن به نظر من حتما دليلي داشته
یک سوال برام پیش امده که چرا n8 در بعضی مواقع یا بیشتر مواقع در مقابل pixon 12 کم میاره
با اینکه این همه تعریف و تمجید شده
ولی اونی که باید باشه نیست
دوست عزیز به نظر من یه دوربین دیجیتال بخر چون میتونی باهاش تو شرایط مختلف عکس بگیری.
مثلا اگه بخوای از فاصله زیاد از یک شخص یا جسم دور یا... عکس بگیری قطعا به زوم اپتیکال نیاز پیدا میکنی.
علاوه بر اون میتونی یه گوشی ارزون با دوربین خوب هم بخری واسه شکار لحظه هایی که دوربین دیجیتال همراهت نیست
مثلا اگه سیستم عامل دار میخوای 6220 نوکیا که البته کمی قدیمیه دوربین خوبی داره.یا 6700 اسلاید که دوربینش بد نیست.
اگه من باشم با این بودجه یه کانن sx130 میخرم به علاوه یه گوشی.
در ضمن قیمت n8 بعیده به 450 برسه به این زودی.:46:
خوب دوست عزیز پیکسون هم محافظ نداره....پس فقط میمونه ساتیو...نقل قول:
من نميخوام در مسابقه عكاسي شركت من فقط ميخوام از خاطرات عكس بگيرم و ميخوام اينكارو با كيفيت خوب انجام بدم
gps ساتيو چه جوريه مجاني؟
خب خب!
فکر میکنم روی ساتیو nokia ovi maps نصب میشه میتونی به انجمن سیمبین مراجعه کنی!
و همینطور که میدونی بهترین سیستم مسیریابی رو داره ovi !
اما درکل درمورد ساتیو باید بگم که خیلی هنگ میکنه! من با 2تا ساتیو کار کردم و این درمورد هردوش صدق میکرد!
و اینکه ساتیو به خوبی با سیمبین کنار نیمده و بعضی مواقع با سیمبین دچار مشکل میشه!
درضمن، سیمبین3 که n8 داره خیلی خیلی بهتره از ساتیو!
باید بگم که ان8 در دوربین با پیکسون برابری میکنه و اینکه میگن ضعیفتره برای موارد خاص هست!
و نظر من اینه که بهتر هم هست حتی!
درکل n8 به زودی به قیمت 480~500 میرسه و بعد افت قیمت نخواهد داشت.
در آخر. انتخاب با خودتونه : دی
نقل قول:
ويواز هنگ تو كارش هست؟شمه بين ويواز و پيكسون كدومو انتخاب ميكني باتوجه به نداشتن پوشش لنز و فلش زنون
بستگی داره از گوشی چی بخوای!
من خودم چون آهنگ خیلی برام مهمه بهیچ وجه ویواز رو انتخاب نمیکنم! بلندی صدای بشدت افتضاحی داره! اما کیفیتش توی هندزفری خوبه!
باید ببینی خودت از گوشی چی میخوای! اگه بازی و برنامه و ... مهمه ویواز!
اگه عکاسی و موزیک و این قبیل چیزها مهمه پیکسون مسلّمن!