قاطی کردم کاملا . شرمنده :31:بیا اینجا جواب بده
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=442994&page=14[/PHP]
Printable View
قاطی کردم کاملا . شرمنده :31:بیا اینجا جواب بده
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=442994&page=14[/PHP]
مشکلی نیست محمد جان...:46:نقل قول:
بابک جان شرمنده که تاپیکتون کمی منحرف شد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل هر کدوم از دوستان تو این تاپیک حل بشه، باعث خوشحالی ما هم هست..:20:
درسته...منم تا اونجایی که تحقیق کردم در کنار کانفیگ پایین تر قیمت بالایی هم نسبت به بقیه برند ها داره!نقل قول:
ایسوس رقیبی برای این رنج با hp و ایسر نداره . . . فک کنم منظور محسن به دلیل کیفیت ایسوس باشه و الا در کانفیگ چیزی بهتر از مدلهای بحث شده نیست..
ولی یک سوال:
مگه کیفیت ساخت HP و Acer از Asus پایین تره؟
خب بابک جان این یه بحث تجربیه..نقل قول:
مگه کیفیت ساخت HP و Acer از Asus پایین تره؟
و همچنین میزان بازگشتی های مدلها. ..
و اینکه محسن جان ایسوس رو قبول داره..
و الا hp و acer دست کمی ندارن..
مثلا قیمت پایین ایسر رو تا حدودی میشه به پنل LCDــش نسبت داد وگرنه سخت افزارهای دیگش مثل مدل رم و هارد همه مارکهای معروف هستند...
همچنین hp در سری جدیدی که بیرون داد همین 3100 سریس رو میگم.. . خیلی از مشکلات رو برطرف کرد و نگرانی از این بابها نیست..:11:
AsUs N61JV
Ci5 2.4 up to 2.61100
3GB DDR3
320
Blu-ray
16.4 WXGA
GT325 Geforce
DOS
این مدلی از ایسوس که میشه پیشنهاد داد. . . البته جای درایو بلو ری میشه رم رو افزایش داد..
همونطور که میبینی نکته ی قابل انتخابی نداره نسبت به اون دو !:20:
مقایسه ی 3 کارت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی متشکرم محمد جان...:11:
یک کانفیگی از Asus N61JV تو سایت سازگار دیدم که پردازنده اش از سری 500 بود و همچنین USB3.0 هم داشتنقل قول:
AsUs N61JV
Ci5 2.4 up to 2.61100
3GB DDR3
320
Blu-ray
16.4 WXGA
GT325 Geforce
DOS
این مدلی از ایسوس که میشه پیشنهاد داد. . . البته جای درایو بلو ری میشه رم رو افزایش داد..
همینه که قیمتش 1100 شده..؟!کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1174
(البته از لحاظ گرافیک نسبت به HP 3140 پایین تره و 300 گرم هم وزنش بیشتره)
بابک جان cpu مربوطه نسبت به cpu دو مدل ایسر و اچ پی در رقابتی تنگانگ کمی ضعیفتره . . .البته همونطور که میدونی در عمل اصلا نمیشه ابن تفاوتها رو دید..
قیمت مدلی که گذاشتید 1230 هستش...نقل قول:
همینه که قیمتش 1100 شده..؟!
البته n61 های موجود همشون یک پورت USB 3.0 دارند + دوتا نسخه 2..
این هم دلیلی بر گرونی میشه تلقی کرد...
کلا اگه قرار بود اینقدر هزینه بشه گزینه ی دیگه ای به نام y560 میمود وسط که ارزش خرید اون هم بالا بود...
منظور دقیق اینه :
Ideapad Y560
Core i3 370M@2.4GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz
+500GB SATA
ATI Radeon HD 5730 1GB
1,100,000T
که cpuــش بدک نیست نسبت به اون دو...
الان دارم کلا اینا رو میگم که بدویند چه خرید با ارزشی دارید ( 3140 - 3142 ) . . .:20:
متشکرم از لطفت محمد جان...:11:
رفته رفته دارم بیشتر به این نتیجه میرسم که HP 3140 نسبت به رقباش Price/Performance خیلی بهتری داره و تو رنج زیر 1 میلیون یک انتخاب ایده آل محسوب میشهنقل قول:
الان دارم کلا اینا رو میگم که بدویند چه خرید با ارزشی دارید ( 3140 - 3142 ) . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به احتمال بسیار زیاد انتخاب نهاییم همین HP 3140 خواهد بود...:46:
نقل قول:
فک کنم منظور محسن به دلیل کیفیت ایسوس باشه و الا در کانفیگ چیزی بهتر از مدلهای بحث شده
دقيقا همين طوره :13:
به نظر من كيفيت رو نميشه فداي كانفيگ كرد ! نميخوام تاپيك منحرف بشه ولي جديدا كيفيت لپ تاپ ها خيلي پايين اومده خصوصا برند دل :41:
هر ساله در اواخر سال ميلادي پي سي ورلد نمودار كيفيت لپ تاپها رو تدوين و عرض ميكنه و اين نمودار هم براي سال 2010 است كه ديدنش خالي از لطف نيست ! اميدوارم دوستان ادامه ندهند تا بحث منحرف نشه :13:
همین 3140 بهترین گزینه هست خودت رو درگیر گزینه ها دیگه با قیمت های بالاتر نکن ......
به نظر من که 3140 عالی هست .....
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
محسن جان یه نقدی بر این مودار می کنی ........
من هرچی دیدم حالیم نشد :31:
جالب بود محسن جان...:46:نقل قول:
دقيقا همين طوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من كيفيت رو نميشه فداي كانفيگ كرد ! نميخوام تاپيك منحرف بشه ولي جديدا كيفيت لپ تاپ ها خيلي پايين اومده خصوصا برند دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر ساله در اواخر سال ميلادي پي سي ورلد نمودار كيفيت لپ تاپها رو تدوين و عرض ميكنه و اين نمودار هم براي سال 2010 است كه ديدنش خالي از لطف نيست ! اميدوارم دوستان ادامه ندهند تا بحث منحرف نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لینک این سایت که عکسش رو گذاشتین بزارین؟
نقل قول:
بابك جان من از اين سايت حدود 25 روز پيش اين آمار رو ديدم ! وقت نكردم صفحه ي مخصوص همين آمار رو بزارم :11:
کد:http://www.9to5mac.com/