بهتره ميپرسيدي چند ساعت پشت كامپيوتر نميشينين :8::8:
Printable View
بهتره ميپرسيدي چند ساعت پشت كامپيوتر نميشينين :8::8:
1. چون گیم نت دارم زیاد با کامپیوتر سر و کار دارم و در آمدم هم هم گیم نت هست و هم کارهای شبکه و گیم
2. من عشق کامپیوترم ، تنها ضررم هم اینکه اینقدر کار کردم کمر درد گرفتم :31:
3. به هیچ وجه پشیمون نیستم
4. بیشتر استفادم آهنگه و بعد از اون اینترنت و بازی
من هم خدمات کامپیوتری دارم همیشه اینترنت.. خیلی دوست دارم و روزهایی که داره و نداره خدارو شکر میکنم. فقط به دوستان عزیزم توصیه میکنم اگه مجبور نیستن زیاد پشت کامپیوتر نشینن. من 3 سال شاگرد مغازه خدمات کامپیوتری بودم الان نزدیک 8 ماهه خودم مغازه رو تحویل گرفتم عینکی شدم اونم شماره 2.5 چشم راست و 2.75 چشم چپ. راضیم به رضایش آخه کاره دیگه باید روزی بگذره، من خانوادمو از سلامتیم بیشتر دوست دارم آخه روزیه ما تو کامپیوتر و مغازه هست. خلاصه دوستان زیاد نشینید پاش (به خدا سلامتی خیلی چیز خوبیه)
معمولا سیستم رو از خواب که بلند میشم روشن میکنم تا موقع خواب....
نميشه گفت كه روزي چند ساعت بستگي به كارت داره مثلا شما داري روي يه پروژه كار ميكني كه به كامپيوتر بسيار نياز داري پس شايد توي اون موقع روزي 15 ساعت هم با سيستمت كار كني يا ممكنه بعضي مواقع اصلا با كامپيوتر كاري نداري كه ممكنه حتي به يه ساعت هم نرسه پس متغيره ساعت كار با كامپيوتر
من روزی 5-6ساعت نرم سراغ کامپیوتر مریض میشم. حتی گاهی هیچ کاری باهاش ندارم ولی دست بردارش نیستم....بیشتر وقتم رو تو فیس بوک وگیم میذارم.
فکر کنم چد وقت پیش روز اعتیاد به تکنولوژی بود...مقاله ی جالبی بود برای رفع همچین مشکلی...حتما مطالع اش بکنین!
1-الان نزدیک 13 سال میشه که جدیدا 7 یا 8 سال روزی شاید 10 تا 15 ساعت! البته اصلا محتاج بهش نیستم حتی ازش یکهو دست میکشم بدون اینکه چیزی بشه فقط نمیدونم این وقت چرا اینقدر دیر میگذره ...
2-درآمد آره، زیاد هم بود.شغل؟ چی بگم همه چی بوده یکسال طراحی یکسال بازیسازی یکسال مونتاژ یکسال دیتابیس برای شرکتها
3-نه اصلا! خیلی هم خوب بوده، تازه متوجه شدم خیلی هوشم بهتر شده، اگه دقت کنین بچه های اینطوری یادگیریشون خیلی سریعتره
4-پشیمون؟ نه عمرا! چشمم هم اصلا ضعیف نشده! من بیشتر فکر میکنم این یک حرفه بیشتر! چون خودم الان نزدیک به 10 سال هست از همین مانیتورهای قدیمی انقراضی crt محدبی ها استفاده میکردم اونم روزی بیشتر از 5 ساعت! خودم قول میدم این حرفه که چشم ضعیف میشه! مگر اینکه واقعا ندونم چطور شما مینشستین! فقط یکم فکر میکنم پشیمونم چون همیشه احساس میکنم بشدت روز شب میشه! بدون اینکه خودم متوجه بشم! واقعا نمیفهمم چطور به این سرعت میگذره. واقعا بعضی وقتها اینقدر توی کار میرم که انگار 10 ساعت 2 ساعت هم نشده ...
5-استفاده؟ هیچی! من که همش علاقه هست! اصلا اهل فیلم نیستم! حالا چی بشه هفته ای ماهی یکبار فیلم ببینم! بازی هم که کلا روی هم 20 ، 30 بازی بیشتر نبود که یادم بیاد بازی میکردم اونم خیلی مدتش کم بود.آهنگ هم اگه باشه اونم نه ایرانی! خارجی روزی یک ساعت موقع کارهام توی گوش میکنم! حالا میگین چیکار!؟! شاید دیوانه بازی! یکروز میرم کل ویندوز رو بالا پایین میکنم! روز دیگه میرم توی اینترنت که سایت بسازم، روز دیگه میرم به بهترین نحو پرتابل درست کنم! فرداش میرم بهترین برنامه رو برای دیدن فیلمها پیدا کنم.روز دیگه میرم بازی میسازم! یکروز هم میرم vb یاد میگیرم برنامه ای برای ربات درست میکنم.روز دیگه هوس کردم برم گجت برای ویندوز برای وردپرس حتی برای اپرا! و ... درست کنم.روز دیگه میرم فتوشاپ یاد میگیرم.روز دیگه فلش! اگه بخوام همه رو بگم مطمئنا خندتون میگیره! البته بگم این که میگم روزی واقعا یک روز نیست! حتی باسه خیلی از اینا بیشتر از چند سال وقت گذاشتم! خدا رو شکر اینقدر بعضی چیزهارو حرفه ای یاد گرفتم که دیگه توی استان هم نمونه ای شدم برای خودم! نه از مکس و نه افیس و اکسس و نه ویبی و جاوا و پی اچ پی و نه هیچ چیز دیگه از آموزش استفاده نکردم! فقط علاقه شدید داشتم که خودم باهاشون ور برم تا یاد بگیرم شاید روزی 100 تا برنامه هم نصب میکنم دونه دونه چک میکنم تا بهترین رو انتخاب میکنم! نه باسه کسی! فقط برای علاقه خودم! حالا که تقدیر من رو با رایانه نوشتن از 13 سال قبل! حالا نه تنها ذره ای کم نمیزارم حتی با علاقه بیشتر به این راه میرم! همین علاقه هم باعث شد برم رشته نرم افزار، نه برای اینکه بهتر نتوستنم قبول بشم! الانم این چند روزه به سرم زده برم یک فروم بهتر با اسکین بهتر بزارم و بقیه بازی سازیم رو ادامه بدم .... اگه تا حالا عمرم رو بهدر دادم نه تنها مهم نیست بلکه خوشحالم چون باز هم به این راه ادامه میدم چه فایده ای داشته باشه چه نه! ولی همچنان میخواهم بهترین کسی باشم که خودم از خودم انتظار دارم!
بدرود ...
سلام
1-هرچقدر بیدار باشم پای سیستمم
2-خیلی دوست دارم داشته باشه ولی نه
3-ضرر که نه فقط خیلی زیاد به حالت بدنم آسیب رسونده
4-نه بابا پشیمون چرا خیـــــلی راضی هم هستیم
5-هــــمــــــه چــــــی.....
1. الان که موقع مدرسه شده حدود 10 ساعت!نقل قول:
خیر شغلی ندارم
2. بله بله خیلی ضرر کردم!! قوز کمر گرفتم .. گردن درد گرفتم و ...
3. خوب پشیمونم دیگه یکیش همون گزینه 2 یکی دیگشم نمی زاره زندگی کنم .. وقتمو میگیره ... مشکلات روحی روانی مثله سر به هوایی و افسردگی و شاید هم اعتیاد میاره و به درس و ... لتمه زد!!
4- راستش قبلا من بازی میکردم (بخاطر بازی بود که اینترنت گرفتم world of warcraft بازی چندنفره آنلاین)
بعد wow رو ترک کردم و ... الان اینترنت (همیشه تو p30world ام) و موزیک در کنارش
قبلا شورشو در اورده بودم :31:و حتی بیشتر از 15 ساعت در روز بود که شبها هم روشن میموند سیستم:sq_13:نقل قول:
ولی الان در روز فوقش شده 5 ساعت که اونم میام همین فروم و میل باکس چک میکنم و یه چند تا سایت تکنولوژی مثل نارنجی و جالب نیوز
قبلا از اینترنت درامد نداشتم ولی الان دارم
الان گاهی ،، گاهی کال اف 4 انلاین میزنم و بالارفتن سطح اطلاعات هم که ادامه داره :sq_13::sq_13::sq_13::sq_13::sq_13: