راستی آیا این کارت های گرافیک در ویندوز XP نصب می شوند؟
Printable View
راستی آیا این کارت های گرافیک در ویندوز XP نصب می شوند؟
ممنون از راهنمایی همه دوستان بلاخره دیروز رفتم 460 GTX برند EVGA به قیمت 260 خریدم اما خوب هنوز تو بازیها توی بالاترین تنظیمات افت fps دارم به نظرتون بین رم 2 گیگ و cpu 7300 کدوم رو ارتقا بدم مشکلم حل میشه ؟ (میدونم باید توی بخش خودش میپرسیدم ولی خب دیگه گفتم تو همین تاپیک مطرح کنم )
ممنون
رمتون چی هست ؟ MB هم همین طورنقل قول:
ممنون از راهنمایی همه دوستان بلاخره دیروز رفتم 460 GTX برند EVGA به قیمت 260 خریدم اما خوب هنوز تو بازیها توی بالاترین تنظیمات افت fps دارم به نظرتون بین رم 2 گیگ و cpu 7300 کدوم رو ارتقا بدم مشکلم حل میشه ؟ (میدونم باید توی بخش خودش میپرسیدم ولی خب دیگه گفتم تو همین تاپیک مطرح کنم )
ممنون
فعلا 2 gig رم اضافه کنی بهتر از ارتقا cpu هست.نقل قول:
رم 2 گیگ osz باس 800 مادربورد هم p5q
Aliani جان سرعت CPU ت چقدر است؟
intel core2duo e7300 2.66 ghz
من خودم احساس میکنم از cpu باشه چون تو بعضی از بازیها که میبینم cpu به 100 درصد میرسه و fps پایین میاد
سرعت سی پی یو که خوب است.
برنامه های دیگه رو ببندی بهتره که سی پی یو فقط مشغول بازی بشود.
چی بازی میکنی؟
بازیهای جدید مثل nfs hp , cod bo یا fifa 11 افت fps دارم بعضی موقعها البته تو تنظیمات بالا مخصوصا تو bo والا هیچ برنامه ایم باز نیست !
منم میخوام همین روزا یه کارن ۴۶۰ بگیرم.
در ضمن بازی cod black ops مشکل داره و روی سیستم های ۱۰ هسته ای هم افت فریم داره.
حالا شما میگی توی nfs hp مشکل داری منو به شک اینداختی. فامیلم کارت گرافیک ۹۸۰۰ داره و با ۲ گیگ رم معمولی و cpu dual core معمولی این بازی رو با بالاترین گرافیک و وضوع بدون افت فریم بازی میکنه.
یعنی ۴۶۰ اینقدر ضعیفه.
دوستان کمک
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
منم میخوام همین روزا یه کارن ۴۶۰ بگیرم.
در ضمن بازی cod black ops مشکل داره و روی سیستم های ۱۰ هسته ای هم افت فریم داره.
حالا شما میگی توی nfs hp مشکل داری منو به شک اینداختی. فامیلم کارت گرافیک ۹۸۰۰ داره و با ۲ گیگ رم معمولی و cpu dual core معمولی این بازی رو با بالاترین گرافیک و وضوع بدون افت فریم بازی میکنه.
یعنی ۴۶۰ ضعیه