به شدت زياد گفتن. ويو رو 405 تومن هم ميشه گير آورد. شما يه قيمت تو علا الدين بکن.
Printable View
به شدت زياد گفتن. ويو رو 405 تومن هم ميشه گير آورد. شما يه قيمت تو علا الدين بکن.
منم همینطور فکر کردم.آخه دوستان گفته بودن 400 تومن.این 405 تومن که شما می فرمایید گارانتی اصلی هستش؟نقل قول:
پرسيدم يارو گفت اصله. حالا راست يا دروغشو نميدونم. ولي ميشه چک کرد که "پارس مايـکروتل باشه"
مرسی.اگه کره ایش گیرم نیومد چینیش مشکلی نداره بگیرم؟عذر میخوام که اینقدر سوال میپرسم.من تجربه ای تو گوشی خریدن ندارم.میخوام سرم کلاه نره.نقل قول:
روی گزینه های x6 و HTC Dsire هم فکر کن گزینه های خوبی هستند با تو جه به بودجه شما .:46:
اگه واست مهمه که با همه فرق کنی و یه گوشی شاخ دستت باشه که کارایی اون دقیقا با آیفون اپل یکه باشه من فقط n900 نوکیا رو پیشنهاد می دم
x6 رو که توی این رنج قیمت باید بیخیال بشی.
ولی دیزایر گزینه خوبی هست. ولی 125 تومن از ویو گرونتر هست.(بدون گارانتی هر دو تا)
x6 رو که کلا بی خیال شدم.دیزایر هم خوبه ولی قیمتش خیلی گرونه.125 ت.من هم واسه خودش پولیه.در ضمن این s8500 wave بد جوری رفته تو مخم.خیلی ازش خوشم اومده.محتویات جعبه اش چیا هستش؟
بابا نزنيد تروخدا اين حرفها رو. شما سرور ماييد.نقل قول:
اگر مقصود Nokia X6 هست که راستش اصلا به نظر من باتوجه به بودجه خوبي که داريد خوب نيست آدم سراغش بره. چون سيستم عامل خوبي نداره.
درمورد بقيه گوشيها هم، اينو بخاطر اينکه خودم Xperia X10 دارم نميگم، ولي راستش عمده فرق ديزاير و X10 که حداقل 60 تومن اختلاف قيمت دارن، توي صفحه نمايش بهتر ديزايره. درعوض صفحه ديزاير کوچکتر هم هست و بازهم اگر کسي دنبال اون ابعاد (3.7 اينچ) باشه خب موتورولا XT701 هست. اينه که ديزاير بنظرم خيلي گزينه اقتصادياي نيست.
ببينيد من خودم دقيقا بودجه معادل شما رو داشتم و تحقيق کردم. بهترين گزينه ها با 450 تومن ويو هستن و X10. اگر دنبال صفحه بزرگ هستيد يا امکانات خاصي از اندرويد مدنظرتونه X10 مناسبتره.
اينو هم بگم که من دنبال صفحه نمايش Super AMOLED و اينها نرفتم و پشيمون هم نيستم. چون شايد وقتي شما تو مغازه اين رو با صفحه نمايش معمولي مقايسه کنيد فرقش انگشت به دهانتون بکنه. ولي وقتي گوشيو ميخريد بخدا اصلا يادتون ميره که صفحه نمايشتون فقط 64 هزار رنگه و سوپر آمولد مامولدم نيست.
لپ کلام اينکه اگر صفحه نمايش بزرگ و اندرويد ميخوايد Xperia X10 و در غير اينصورت ويو. بقيه گزينهها هم (ديزاير و...) به نظر من ارزش پول اضافشو نداره.
سلام من حدود 3 هفته پیش ویو کره ای را خریدم بدون گارانتی فارسی هم روش نصب بود الان ارزونتر هم شده برای نصب برنامه اینترنت پرسرعت میخواد ولی اصلآ سخت نیست صفحه نمایشش کولاکه!دیکشنری های خوبی هم داره ورد و پی دی اف هم که عالی نشون میده. ویو2 هم اومده یه گوشه چشمی هم به اون داشته باش چون زیاد تفاوت قیمت ندارن اگه سوالی بود در خدمتم
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
درضمن من فقط 2تا بدی ازش دیدم 1 صدایی را که از خودت ضبط میکنی به طور کامل نمی تونی تغییر نام بدی که من بدم میاد به دلیله خاصی2دیکشنری های جاوا را من نتونستم درست روش اجرا کنم