از دوستانی که داشتن سوال کردم متاسفانه زمان ابری شدن ویا بارندگی هوا مشکل ایست تصویر داشتن آیا تو ورژن های جدید این مشکل مرتفع شده یا نه ؟
Printable View
از دوستانی که داشتن سوال کردم متاسفانه زمان ابری شدن ویا بارندگی هوا مشکل ایست تصویر داشتن آیا تو ورژن های جدید این مشکل مرتفع شده یا نه ؟
از دوستان کسی دستگاه Smart خریده با خروجی hdmi و کامپوننت ؟
قیمت گرفتم 79000 تومن
سلام من یه تلویزیون lcd -x.vision دارم که وقتی وارد تلتکس میشم بعضی حروف را نمی نویسه یا نداره که نمیشه اون را بخونی کیفیت شبکه های که تلتکس دارن هم بد نیست کسی میدونه مشکل از کجاست؟
باید آنتن رو بچرخونی طوری که تصویر شبکه ها بدون سایه و برفک بشه اونوقت تلتکس هم درست میشه.
دوستان کسی نبود منتظر جوابیم:41:نقل قول:
يك مشكل
دستگاه 131 خريدم و بردم بعد از نصب خواستم آپگريد كنم.بعد از آپگريد ريست شد ولي بعد از روشن شدن ديگه نه كنترل و نه دكمه هاي جلوي پانل كار نميكرد.درصورتي كه نوشته بعد از آپگريد دستگاه به حالت اسنتدباي ميره.
چيكار بايد بكنم؟
اين مورد مشمول گارانتي ميشه؟
سلام
مدل PCDVB-2100 مخصوص کامپیوتر کانالهای آنالوگ رو هم میگیره ؟! چون اینجا فقط 4 تا کانال دیجیتال راه افتاده !
کارت tv برای کامپیوتر بهتره یا استفاده از این ؟
این برای منم سواله
قیمتش که نزدیک 30 تومنه خوبه که
ارزششو داره بخریم ؟
کسی خریده تا حالا ؟
کیفیتش چطوره ؟
ميخام اين مدل [X-Vision/XDVB-131] رو بخرم شنيدم كه ميگن زياد داغ يكنه راسته؟
من نمیدونم چرا همه وقتی یه سوال دارن توی فروم فعال میشن، اما وقتی مثلا دستگاهی رو خریدن و میتونن به بقیه جواب بدن و کمک کنن هیچ رغبی به فعالیت ندارن! بابا دمتون گرم... یکی بگه کیفیت دستگاه چطوره؟ آخه یهو میایید میگید "آشغاله!" و تموم...