سلام
عزيز جان چون نتونستم پيام خصوصي ارسال كنم همين جا از شما تشكر مي كنم و اميدوارم هميشه سالم و پيروز باشي
اگه مشكلي بود مزاحم ميشم .
Printable View
سلام
عزيز جان چون نتونستم پيام خصوصي ارسال كنم همين جا از شما تشكر مي كنم و اميدوارم هميشه سالم و پيروز باشي
اگه مشكلي بود مزاحم ميشم .
این عکسو ببینین
مقایسه ویروس new folder معروف با این ویروس
انگار طرف کپی کار خوبی بوده البته اگه خوب ببینین می بینین که یه تب Version تو این ویروس سیستم شما هست که تو نسخه های new folder که من دارم نیست
می تونم بگم که new folder نیست حالا اینکه چی هست رو می فهمم بالاخره
اگه فهمیدم اینجا می زارم
بخش اسکن با آنتی ویروسش با دوستان
کد:http://up.--------.com/Files0/e281b8212f46459cbffb.JPG
این یک تروجان است که از ویروس نیوفلدر خودمون به قول شما کپی کرده.
عیدتان مبارک
درپناه حق
من با آنتی ویروس اصلا کاری ندارم
این لینک روش removal این ویروس رو میگه
به این لینک مراجعه کنید:
کد:http://www.virus-com.com/viruscom/viruscom_72968.html
---------- Post added at 05:26 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------
روشی که تو لینک بالا گفته شده خیلی مختصر هست اگه جاییشو بلد نبودین مثلا غیرفعال کردن system restore یا safe mode و ... بهم بگین.
ضمنا دوست عزیز عید شما هم مبارک.:46:
نقل قول:
سلام دوست عزيز من كه چيزي نفهميدم .اگه ممكنه مختصر توضيحي بديد ممنون ميشم .
1. system restore را موقتا غیرفعال کنید. (برای غیر فعال کردن system restore) بر روی my computer راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید. سپس به تب system restore بروید و گزینه turn off system restore on all drives را تیک بزنید و بر روی ok کلیک کنید.)
2. سیستم را ریستارت کنید و به Safe mode بروید. (برای اینکار پس از ریستارت چند بار دکمه F8 را بزنید و در صفحه ای که می آید گزینه اول یعنی Safe mode را انتخاب کنید.)
3. این تیکه شو نفهمیدم چون من این ویروس رو ندیدم. اینطور که میگه این ویروس یه فایل uninstall روی سیستم ایجاد می کنه. {مثل برنامه های معمولی} این قسمت رو میگه طبق دستورالعمل ویروس رو uninstall کنید.
4. در run تایپ کنید regedit و در صفحه باز شده از منوی edit روی گزینه find کلیک کنید و سپس نام NEW FOLDER(2).EXE رو تایپ کنید. هر فایلی با این نام پیدا شد را Delete کنیدو سپس پنجره رجیستری را ببندید.
5. در Search ویندوز نیز نام NEW FOLDER(2).EXE را بگردید و هر فایلی که یافتید را پاک کنید.
6. فایلهای موقتی اینترنت نرم افزار Internet Explorer را پاک کنید و سپس سیستم را ریستارت کنید.
7. با آنتی ویروس یک اسکن کنید.
سلام
من با برنامه اي كه دوست عزيزم جناب Karkas20 دادند كار كردم ولي متاسفانه حدود 5 ساعت فقط تو درايو d سرچ كرد و از 22 درصد هم بيشتر نرفت و نا چار شدم اونو stop كنم اين كليدهاي كي برد من از جمله f8 ظاهرا كار نمي كنه و نميتونم وارد safe mode بشم راه ديگه وجود نداره ؟اين فايل داخل ساير فولدرها هم فولدر مي سازه و اونارو به شكل hidden نشون ميده و از اين
حالت هم خارج نميشه .
اگر اینطوره که هیچی.نقل قول:
وقتی سیستم داره بالا میاد دکمه ی Del رو پشت سر هم بزن تا وارد BIOS بشی.
در بایوس یک قابلیت هست که با فعال کردنش میتونی از کیبورد یو اس بی در محیط بوت استفاده کنی.
خودت باید بگردی پیداش کنی . چون من نمیدونم تنظیمات مادربوردت به چه صورت هست.
یه چیزی شبیه اینه : Enable USB Legacy
یا enable usb keybord
نقل قول:
سلام
دست شما درد نكنه با اين Virus Removal Tool شركت كسپر بعد از درد سر زياد مشكل حل شد فقط بعضي از فولدرها حالت hidden
پيدا كردند و هر كاري مي كنم از اين حالت خارج بشه نميشه و فقط read only اون فعاله .اين برنامه شركت كسپر رو ميشه به عنوان آنتي
ويروس استفاده كرد ؟خيلي برنامه خوبي بود وبازهم ممنون و مولا علي نگهدارت .
خیر داداشی. شما این برنامه را ریمو و یک انتی ویروس نصب کن.نقل قول:
درمورد هیدن یعنی شو هیدن شما از کار افتاده یا فایل ها شو هیدن نمیشند.
برای شوهیدن کردن فایل ها شما تیک red only را بردارید و okرا بزنید.
برنامه که به شما گفتم فقط درموارد حساس وضروری به کارمیاد.
خوش وخرم باشید