نقل قول:
از همه دوستان متشكرم فعلاً در حال جمع بندي هستم و اگر خدا بخواد و همه چيز خوب پيش بره تا 5-6 ماه ديگه تصميم نهايي ام رو ميگيرم.
همه دوستان نظرات جالبي دادن و من هم ميدونم كه به اين كار در كلاس پائين ميگن بقالي ولي همونطور كه از ابتدا گفتم هدفم پيشرفته نه اينكه تا 20 سال ديگه يك جا بمونم و با اين و اون چونه بزنم.
من اونطوري كه تحقيق كردم اونقدرها هم جنس جور كردن سخت نيست مگر اينكه آدم جايي مغازه بزنه كه پرت باشه و رفت و آمد كمي توش برقرار باشه كه در اون صورت اصلاً شروع كردن اين كار اشتباهه. در ضمن سود اين كار در ماه فكر ميكنم خيلي بيش تر از حقوق كارمندي نرمال باشه و كاملاً از نظر مالي ارزششو داره. درسته كه ورود در بازار كار سختيه ولي من هم تا حدودي با سختي هاش آشنا هستم.
باز هم منتظر بحث دوستان هستم.
من مشكلم با اين كار فقط پرستيژه. كه در اين مورد هم يكي از همكارانم ضمن حمايت از من به خاطر اين تصميمم نكته اي گفت كه منو متقاعد كرد اون گفت از كي خجالت ميكشي كه اين كار رو بكني؟ مگر كسي تا الآن زماني كه مشكلي داشتي بهت كمكي رسونده كه الآن تو با اين كارت به اونها بي احترامي كني يا مايهي سرشكستگيشون بشي؟ همه تورو ول كردن به امان خدا و خودت به همينجا كه هستي رسيدي پس كسي حق دخالت در امور تو رو نداره و به محض اينكه كسي بهت اين حرف رو زد تو هم معطل نكن و بهشون بگو كه خودم ميفهمم چكار ميكنم و به كسي هم مربوط نيست. البته من هرگز چنين چيزي نميگم ولي بايد به ادعاشون با سكوت پاسخ بدم.
دوست عزیز اگر همه جوانب رو سنجیدی و ان موقعیت روبرای خودت مفید میدونی برات آرزوی پیشرفت میکنم