نقل قول:
یادم رفت بگم :31:
لایه بازش را ندارید؟؟؟ :11:
شما همون عکس اسکن شده را درست کردید، درسته؟؟؟
Printable View
نقل قول:
یادم رفت بگم :31:
لایه بازش را ندارید؟؟؟ :11:
شما همون عکس اسکن شده را درست کردید، درسته؟؟؟
نخير درست نيست.ميكشمت ها 57 تا لايه زدم ميگي اسكن شده را درست كردم.واقعا كه.........:13:نقل قول:
روي فلش كنار لايه هاي گروپ كليك كن تا ببيني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بچگی کردم ببخشید :19:
آقا اجازه ! چطوری گروپ کردیدنشون :11:
ديگه تكرار نشه ها آفرين.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
براي گروپ كردن لايه ها: كليد كنترل را بگير بعد روي لايه هاييكه ميخواي گروه بندي بشن در پانل لاير(سمت چپ)كليك كن.حالا كليد كنترل رها كن و لا يه هاي انتخاب شده رادرگ كن به پايين صفحه و روي گزينه create anew groupرها كن.حواست جمع باشه روي گرينه هاي ديگه نذاري وگرنه يا پاك ميشن يا كپي.مثل تصوير زيز."روشهاي ديگري هم داره "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي.
میگم یه کم بیشتر پیش برویم
شما از من یک استاد فتوشاپ می سازید ها :31:
بعد اون موقع من میام سوال های شما رو جواب میدم:31:
فعلا كه استاد سوال كردني.اين همه سوال از كجا مياري من موندم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اون موقع ما پيرشديم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا مرديم.تو مارو ميكشي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشي.