ممنون عزیز,
من فیلم تست کسپرسکی را نگاه کردم و این نقد ها و عیب ها رو پیدا کردم.
1. از کجا بدونم Self Defense در کسپرسکی قبل از انجام تست غیر فعال نشده؟ آیا ایشون Option را در فیلم نشون دادند؟
2. استفاده کردن از تمی غیر از تم اورجینال هر نرم افزار امنیتی از پایه تست رو مردود شده میدونه. این قضیه از دید من نیست بلکه شما اگر حتی این فیلم را به مدیران کسپرسکی هم نشون بدید همون ثانیه اول فیلم رو قطع میکنند و وقتشون رو برای دیدنش طلف نمیکنند چون ایشون از تم دیگری که معلموم نیست توسط چه کسی ساخته شده استفاده کرده.
3. چرا در قسمت Help و بعد About نسخه ای را که در آن کسپرسکی تست شده را نشون نمیده. یک تستر اولین کاری که باید قبل از انجام تست انجام بده نشون دادن نسخه ای هست که استفاده میکنه.
4. نصب دو آنتی ویروس در کنار هم از پایه تست را مردود شده اعلام میکنه. هر چند که من هم میتونم چندین آنتی ویروس را بدون ایجاد مشکلی در یک سیستم نصب کنم اما در هنگام انجام همچین تست هایی نصب دو آنتی ویروس و یا 2 نرم افزار امنیتی از طرف هیچکسی قابل قبول نیست و همین نکته باعث میشه که حتی اگر کسپرسکی توسط برنامۀ ایشون غیر فعال بشه قابل قبول نباشه.
5. استفاده کردن از نسخۀ Beta در هیچ کجای دنیا بعنوان مدرک و یا تست مورد استفاده قرار نمیگیره. انگار Av-Comparative و یا سایت های دیگه ای که تست آنتی ویروسها را انجام میدند بجای استفاده کردن از نسخۀ Final از نسخه های Beta استفاده کنند. استفاده کردن از نسخه های Beta حتی از طرف خود شرکت های امنیتی پیشنهاد نمیشه و این نسخه ها ممکنه دارای باگ ها و حفره هایی باشند که در نسخۀ Final رفع شده باشند.
6. آپدیت بودن دیتابیس در فیلم نشون داده نمیشه. من بعنوان یک بیننده از کجا بدونم که دیتابیس آنتی ویروسی که ایشون تست کردند آخرین آپدیت را تا زمان تست کردن داشته؟ :46:
ایشون برای یک لحظه در ثانیۀ 32 با ماوس روی قسمت Update میرند اما پشیمون میشند و اون رو کلیک نمیکنند. :31:
اینها مواردی بودند که باعث میشه از نظر یک بیننده مثل من تست ایشون رو مردود شده اعلام کنه. امیدوارم این موارد در تست های آیندۀ ایشون تکرار نشه تا دیگه بهونه ای نداشته باشیم و قبول کنیم که کسپرسکی یا نرم افزار های دیگه توسط برنامۀ ایشون غیر فعال شدند.
در مورد کمودو هم قبل از انجام تست بگم که اگر بعنوان یک power user میخواد تست کنه باید +Defense را بر روی حالت Paranoid Mode قرار بده و تنظیماتی را هم که بعنوان بهترین تنظیمات کمودو در تاپیک کمودو پست دوم اعلام کردم رو انجام بده.
اما اگر از کمودو میخواد بصورت یک کاربر معمولی تست بگیره حرفی نیست با همون تتنظیمات پیشفرضی که موقع نصب داره این تست رو انجام بده. اما آپدیت دیتابیس و نشون دادن آپدیت بودن اون فراموش نشه. :46: