البته NIC من گیگابیت هستش!:5:نقل قول:
پس مصصلحت اینه که از لن استفاده بشه البته نه تو ایران!:20:
Printable View
البته NIC من گیگابیت هستش!:5:نقل قول:
پس مصصلحت اینه که از لن استفاده بشه البته نه تو ایران!:20:
سلامنقل قول:
برای اینترنت با سرعت بیشتر از 12Mb/s باید از لن استفاده بشه چون یو اس بی جوابگو نیست ولی نیازی نیست اگه کمتر از 12 مگ بود از لن استفاده بشه .
سلام ،ببخشید اطلاعات من شاید در حد آماتور ها هم نباشه پس ببخشید که سوالم رو ناقص مطرح میکنم
من وقتی مودمم رو روشن میکنم به صورت اتوماتیک کانکت میشم ولی وقتی سیستم رو در حالت stanby قرار میدم و دوباره سیستم رو میخوام روشن کنم کانکت نمیشم و علامت مثلث روی عکس کامپیوتر در زیر کنار صفحه ظاهر میشه و خودم باید به صورت دستی دوباره مراحل لود کردن و کانکت شدن رو انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید:11:
سلامنقل قول:
منظورتون از اینکه به صورت دستی کانکت میشید چی هست ؟؟ یعنی شما کانکشن دارید ؟؟ اگر روی حالت PPoE ست کردید که نباید کانکشن داشته باشید !! اگر کانکشن دارید طبیعیه که بعد از Stand By این طوری بشه .
ببخشید، گفتم که من زیاد حرفه ای نیستم و به اصلاح زیاد از کارهای تخصصی سر در نمیارم
نه من کانکشن نساختم، من وقتی مودمم رو روشن میکنم سیستمم خودکار کانکت میشه {در ضمن من از ویندوز 7 استفاده میکنم، یادم در در سوال اول بهتون بگم} اما وقتی سیستمم رو در حالت standby قرار میدم و وقتی دوباره سیستم رو روشن میکنم علامت لود شدن {کانکت شدن} روی عکس کوچک کامپیوتر در کناز زیر صفحه ظاهر میشه اما بعد از مدت کوتاهی علامت اخطار روی عکس ظاهر میشه و کانکت نمیشم
امیدوارم از توضیحاتم مشکل رو متوجه شده باشید بازم ببخشید که نمیتونم تخصصی توضیح بدم،ولی اگه از ویندوز 7 استفاده کنید بهتون کمک میکنه که بدونید مشکل چیه..
سلامنقل قول:
من هم 7 دارم و این مشکل را ندارم . شما این کاری را که میگم انجام بده ببین درست میشه یا نه :
روی همون عکس کامپیوتر پایین صفحه راست کلیک کم و Open Network... را بزن و گزینه Change Adapter Settings بعد روی اون کامپیوتر که کانکشن کارت شبکه شما هست راست کلیک و Properties و گزینه Configure را بزن قسمت Advanced را انتخاب کن و گزینه Auto Disable Gigabit را از قسمت Property انتخاب کن و Value را مساوی Disable قرار بده اگر مشکل حل نشد تو مرورگرت 192.168.1.1 را بزن و یوزر پس admin بعد یک عکس بگیر و اینجا بزار چن ممکنه از تنظیمات مودم باشه .
موفق باشید
نقل قول:
من تو قسمت property گزینه Auto Disable Gigabit ندارم،ممکنه تو سیستم من به اسم گزینه دیگه ای باشه..
سلامنقل قول:
پس حتماً مادربورد شما گیگابایت نیست . خوب شما تو اون قسمت باید دنبال گزینه ای بگردید که موقعی که کامپیوتر شما میره روی sleep کارت شبکه Disable نشه . شما همون روشی که بالا گفتم 192.168.1.1 را بزن و یک عکس بگیر از قسمت Advanced Setup تا ببینم مشکل از مودم یا سیستم .
سلام دوباره
شما شده تا حالا کامپیوتر را روی Sleep بزارید بعد 1-2 دقیقه بعد از Sleep در بیارید و باز هم اینترنت قطع شده باشه ؟؟ اگر امتحان نکردید الان امتحان کنید چون ممکنه مودم شما طوری تنظیم شده باشه که بعد از زمان مشخصی که دیتا دریافت نکرد اینترنت را قطع کند .
بله امتحان کردم بعد از 2 دقیقه روشن کردم اینترنتم قطع شده بودنقل قول: