من ایفن نداشتم که بخوام دقیق جواب پست شما را بدم ولی فقط اینو میگم که ایفن با داشتن نرم افزرار های زیاد و بازی های خوب در کنار سیستم عامل ساده و کاربردی واقعن ارزش خرید دارهنقل قول:
Printable View
من ایفن نداشتم که بخوام دقیق جواب پست شما را بدم ولی فقط اینو میگم که ایفن با داشتن نرم افزرار های زیاد و بازی های خوب در کنار سیستم عامل ساده و کاربردی واقعن ارزش خرید دارهنقل قول:
نظر من هم روی xt720 هستش از همه لحاظ عالیه هم امکانات هم طراحی هم از نظر ساپورتی جنس بدنش هم که معلومه دوربینش هم که توی اسمارت فون ها عالیه
تو خریدش شک نکن
عزیز من دوست داری دعوا راه بندازی پست ها پاک بشن؟؟نقل قول:
درست حرف بزن...احترام خودتو نگهدار!
من هم یه تاپیک مفید راجع به کسایی که تو خرید آیفون شک دارن دیدم و نظرمو گفتم
تا کسی که میخواد این گوشیو بدونه فردا بخاطره معایبش پشیمون نشه...همین!:11:
داداشای گلم من کوچیک جفتتونم...بیخیال این بحث شید خواهشآ.من راهنمایی و مشورت خواستم نه جر و بحث و دعوا...دمتون گرم
راسیتش من الان iphone 3g دارم نمیدونم درسته 2باره آیفون بگیرم یا نه!یکم دلمم زده بخاطر خز شدنش...ولی اگر بخوام xt720 رو بگیرم که اینم نمیفروشم
چی بگم والا؟!
ما همه پیشنهادات رو دادیم و دلیل هم آوردیم
انتخاب با خودتون...
گر میخوای مثل آیفون با برندهای دیگه خز نشه و یه گوشی تک داشته باشی فقط به موتورولا فکر کن :5:نقل قول:
نمونه ای از یک پیشنهاد کاملاً بدون تعصب!نقل قول:
بالاخره کدوم گوشی رو پسندیدی؟ خریدی؟
نه خیر سیمبن (سری 60) نیست. سیمبیان سه هست. اونطور هم که تو موبایلستان دیدم به سیمبیان چهار هم آپدیت میشهنقل قول:
اگه اشتباه نکنم سمبیان سه هم مثل اندروید اپن هست
Symbian supports both open and de facto standards in app development: In Symbian^3 you can also write applications using the Java programming language or Python, with Silverlight and Adobe Flash available from our partners. As a truly open platform, there is always the possiblity to add your own favourite runtime.
Qt 4.6 application framework
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MILESTONE XT720 رو انتخاب کردم...هفته دیگه به امید خدا میگیرمشنقل قول:
بالاخره کدوم گوشی رو پسندیدی؟ خریدی؟
دمتون گرم رفقا واسه کمک و راهنماییهاتون..:11::40:
درسته. اپل شده چهارمین تولید کننده گوشی دنیا. اپل هم فقط یه مدل میرنه، آیفون. اونوفت فروش همه مدلهای سونی اریکسون (ویواز، سری واکمن، سری x) یا موتورولا از آیفون کمتر بوده. حالا کدوم خزه؟نقل قول: