با سلام خدمت دوستان عزیز
برای اینکه این مشکل شما حل شود عزیز جان باید آی پی های قبلی را پاک کرده
سپس قسمت شبکه سیستم خود را به صورت اتوماتیک بذارید
تنها راه حل اینه
احتیاجی به نصب مجدد ویندوز ندارید
Printable View
با سلام خدمت دوستان عزیز
برای اینکه این مشکل شما حل شود عزیز جان باید آی پی های قبلی را پاک کرده
سپس قسمت شبکه سیستم خود را به صورت اتوماتیک بذارید
تنها راه حل اینه
احتیاجی به نصب مجدد ویندوز ندارید
مرسي عزيز ممنون از همه شما فعلا كه درسته اگه باز دوباره خراب شد از راهنمايي هاي شما دوستان عزيز استفاده ميكنم ممنونم :blush:
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
چند روزی هست که این مشکل یاهو مسنجر دردسر ساز شده ولی من یاهو مسنجر 9 رو پاک کردم و ورژن 7 رو نصب کردم کار کرد شما هم امتحان بکنید واسه من که جواب داد
ببخشید تاپیک زیر خاکی بالا یارم ولی مشکل منم با لوگین نشدن یاهو مسنجره
می شه بگید این یعنی چی؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا آی دی من قفل شده؟؟؟؟
salam be hamegi man ye moshkele ajib to yahoo daram har kariam mikonam hal nemishe
harki to add listam bashe mitonam be rahati bahash chat konam vali vaghti miram to room be harki payam midam payame mano nemibine chand baram pak kardam az no nasb kardam taze az computer ye come digamam behesh vasle ke onam daghighan hamin moshkelo dare
من نسخه 10 رو نصب كردم ولي هيچ مشكلي نداره
تاحالا هم نشده كه وصل نشه
ولي يه نكته اي
اونم اينكه از نسخه Portable استفاده نكن. چون من استفاده كردم اصلا وصل نشد
منم همین مشکلو داشتم تو اینجور مواقع چی میشه؟نقل قول:
سلام دوستان این تاپیک واقعا قدیمی هست نمیدونم اصن کسی باشه جواب بده یا نه
من یه کافی نت دارم مدتی هست دچار این مشکل در یاهو هستم تو یه زمان های خاصصی لاگ اووت میشم و دیگه نمی تونم وصل شم و سیستم های دیگه توی شبکه هم مسنجرشون قطع میشه
ایمیلمو میتونم باز کنم و یا هر سایت دیگه ای! خواهش میکنم اگه کسی هست کمک کنه چون حتی آی اس پی هم نتونست جوابی بهم بده
من از ------ فایر برای رفتن تو فیس بوک رو سیستم های مشتریام استفاده میکنم و برنامه 7 برای مدیریت سیستم های کافی نتم استفاده میکنم سیستم خودم سرور هست و سیستم های دیگه به سیستم من وصل هستن.فایر وال هم کاملا غیر فعال هست و آنتی ویروسم نود32 و نسخه یاهوم 11 هست:n03:
تروخدا یکی جواب بده .... ویندوزمم عوض کردم:n28::n28::n27::n27::n27:
مهندسین آیا امکانش وجود داره مشکل از سمت آی اس پی باشه؟:n28::n28: