جناب گرافیکار یه خبر جالب بدم .... تو XDA یه بحث باز شده بود برای بوت آندروید روی wave و الان میگن به نتیجه رسیده (یکی از کاربرا بهم email داده) ولی الان هر چی میگردم تاپیک نیستش!! تحقیق میکنم لینک رو براتون میذارم:11:نقل قول:
Printable View
جناب گرافیکار یه خبر جالب بدم .... تو XDA یه بحث باز شده بود برای بوت آندروید روی wave و الان میگن به نتیجه رسیده (یکی از کاربرا بهم email داده) ولی الان هر چی میگردم تاپیک نیستش!! تحقیق میکنم لینک رو براتون میذارم:11:نقل قول:
اي ول اخوينقل قول:
دستت درد نكنه
اگه اينجوري بشه كه خيلي عالي ميشه
منم موندم
سخت افزار ويو كه در حد گالكسيه
پس چرا آندرويد رو نكشه؟
لانچر :zeam launcher
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلمو داري آب ميكني هانقل قول:
ولي فعلا سعي دارم مقاومت كنم
فعلا به گارانتي احتياج دارم:11:
الكي خودتو محدود كردي؛اينا به گارانتي ربط نداره؛اينا فقط يه برنامه ي سادن.
مثل اينه بگي تي وي با گارانتي گرفتم اگه شبكه عوض كنم گارانتي ميپره.
اگه مطمئنم كني به خدا از همين امروز شروع ميكنم به لانچر بازينقل قول:
من از خدامه
از اين تقويم فارسيت كه خيلي خوشم اومد
من ميخوام تا 4 ماه ديگه گارانتي رو داشته باشم
چون تجربه بهم ثابت كرده اگه 5 يا 6 ماه اول مشكلي پيش نياد ديگه نبايد نگران گوشي باشي
ولي اگه اينا ربطي به گارانتي نداره
مگه اينجورم كه استفاده نكنم
روت كردن فقط گارانتي رو ميپرونه؛اينا هيچكدوم نيازي به روت ندارن؛يه برنامه ي معمولي هستن.
خب پس لطف كن آموزش اوليه رو بگو من خودم تا تهش ميرم:11:نقل قول:
روت کردن مطمئنید گارانتی رو میپرونه ؟ فکر نمیکنم اینطور باشه .. اصلا کاری به روت ندارند .. فقط نباید وقتی میبری گارانتی ورژن گوشیت غیر رسمی باشه .. خیلی هم میترسید .. موقع بردن به گارانتی انروت کنید ..کاری نداره هم روت و هم انروت یک کلیکه ...
یکی از بچه ها بخاطر عوض کردن رام با اینکه روت بوده گوشیش .. فایل رو اشتباه ریخته یعنی باید یک فایل دیگه میریخته که اشتباهی فایل دیگه ریخته . .. گوشیشون رفته بود به حالت صفحه سیاه ... بعد دانلود مد و غیره هم نمیرفت .. فکر کرده بود بوتش پریده .. رفته بود گارانتی اصلا بهش نگفته بود روت کردی یا چکار کردی .. مجانی براش تعمیر کردن .. البته بوتش نپریده بود فلش کردن و بهش تحویل دادند. تا جایی که من یادمه کسی رو ندیدم گوشی سامسونگ ببره و بگه چون گفتن -- بوده یا روت .. گارانتی نداره.
شما یه سر تو گوگل بزن فروم هندهلد.اونجا هم برو بخش گالاکسی .تو بخش نرم افزار آندروید برو بخش today screen.کلی چیز به درد بخور هست.من الان نمیدونم کدومارو بگم خوبه.چون سلیقه ای هست.