نقل قول:
من هم نظر می دم.
واقعا نمی تونم خودم رو کنترل کنم .
این بازی بخوره تو سرشون .این دیگه چیه . واقعا امروز از عصبانیت می خواستم زنگ بزنم بدم بهشون فحش .
تنها نظری که می تونم درباره ی این بازی بدم اینکه که رکورد باگ رو توی کشور شکونده (می تونم مدرک تصویری از توی بازی بیارم)
واقعا نمی دونم به این می گن بازی خوب ؟
اول که بازی رو شروع کردم وضعیت خوب بود رفتم جلو فریم رسید به یک و یه دمو پخش کرد بعد از دمو دیدم گرشاسپ وسط صفحه است و محیط هم وجود نداره مجبور شدم بازی رو ببندم و دوباره بیارمش . دوباره رفتم اونجا رو رد کردم حالا رسید به save خب رفتیم جولوشو e رو زدیم یا رو دستش رو دراز کرد و اون یارو رو باز کرد و صحنه ایستاد حالا 5 دقیقه گذشت و سیو نشد شد 10 دقیقه رسید به 20 دقیقه و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاد این دفعه هم بازی رو قطع کردم رسید دفعه بعد رفتمو رفتم تا رسیدم به سیو بعدی و دوباره این اتفاق افتاد دوباره قطع کردم و اوردم جالبه که دیگه مرحله رو بالا نمی اورد (اگه کسی باور نمی کنه تمام حرفام رو با دلیل و مدرک میارم )
حالا می رسیم به گرافیک . بد نیست تا جاهایی هم جالبه .
صوت های بازی رو هم فکر کنم از بازی های مثل وارکرافت گرفتن که اصلا هم جالب نیست .
دموها فقط می تونم بگم که عالیه .
انیمیشن سراسر از تکرار .
فیزیک بد . من نمی دونم این گرشاسپ چقدر وزن داره می پری واقعا پایین اومدنش تماشاییه
سیستم ذخیره بازی = متوسط (مشکلاتم رو برتان بالا گفتم)
داستان : متوسط
کلا می شه گفت یه شباهتی به پرنس اف پرشیا 2 داره . و به نظر من اصلا نمی شه این رو شبیه شاهکاری مثل گاد اوف وار دونست
نظر من اینطوریه
گرافیک: 5 از 10
داستان : 4 از 10
باگ: 20 از 10
راستی اینم بگم با این که این بازی رو باید به جای گرشاسپ میزاشتن خدای باگ ولی واسه حمایت از صنعت بازی سازی هم شده بگیرین و بازی کنین
(اخه من نمی دونم می گن حمایت کنین ولی ما باید از چی حمایت کنیم از این جور بازی ها)
عزیز من شما چرا اینقدر آتیشت تنده؟ این بازی بهترین بازی ایرانی هست که من تا حالا دیدم اگه شمشیر نادر رو بازی می کردی چی می گفتی. این باگها هم که می گی کاملا معلومه سیستمت برای این بازی مناسب نیست. لود نشدن صحنه ها و فریم پایین و هنگ کردن نشون دهنده همین موارد هست.