نقل قول:
TU5 : نسبت توان به حجم = 104/1587 = 0.0655
گشتاور نسبت به حجم = 142/1587 = 0.0894
EF7 : توان به حجم = 113/1645 = 0.0686
گشتاور نسبت به حجم 155/1645 = 0.0942
پس نسبت قدرت به حجم تو ef7 بیشتره!
در مورد مصرف بنزین
TU5 : ميانگين مصرف داخل و خارج شهر بر اساس استاندارد = 7.6
ميانگين مصرف با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد = 5.8
EF7 : ميانگين مصرف داخل و خارج شهر بر اساس استاندارد = 7.2
ميانگين مصرف با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد = 5.8
مشخصه که تکنولوژی CVVT تو مصرف شهری تاثیر زیادی داره چون تو شهر و ترافیک دور موتور پایینتره
نقل قول:
فرشاد جان بی خیال ! شما یه سر به سایت Phllas بزن ! اونجا کسایی که تندر داشتن بعدش سمند EF7 گرفتن خودشون اعتراف کردن ! راحتی صندلی های سمند بیشتر از تندره !
تکنولوژی موتور هم اصلا حرفی نمیزنم ! موتور EF7 در برابر TU5 و K4M یه سر و گردن بالاتره ! این که میبینی EF7 تو شتاب اولیه نمیتونه تندر رو بگیره به خاطر گیربکس افتضاحش هستش وگرنه با اون وزن راحت تندر رو توی شتاب اولیه خاک میکنه !
در مورد ترمز هم باز من تعجب میکنم ! شما مگه با تندر رانندگی نکردین ؟! چه طوری میگین ترمز هاش کله نمیکنه !؟ اتفاقا یکی از معایب ترمز های تندر همین کله کردنشه ! کاری با بهتر گرفتن ترمز ندارم ! مسلما ترمزهای تندر ، تندر رو توی مسافت کمتری نسبت به سمند نگه میداره اونم فقط و فقط به دلیل وزنش کمترش هست نه به خاطر کیفیت بهتر ترمز !
نقل قول:
بعد مگه موتور TU5 همه چیزش مصرف سوخته ؟ عمر موتور چقدره ؟ دقت کردید که موتور EF7 از چه آلیاژی و با چه کیفیتی ساخته میشه ؟ اصلا TU5 موتوری به حساب نمیاد جلوی EF7 ... بعد تغییرات خیلی زیادی داشته ای اف 7 همش به 16 سوپاپه بودن و یا CVVT اش نیست که ! قبلا توی تاپیک EF7 تمام تفاوتش رو نوشته بودم:
ضمن معذرت خواهی از دوستان باید بگم که من این روزا به علت مشکلاتی کمی قاطی کردم!!
از روی لجبازی و بعضی موارد مجبورم بعضی حرف ها رو بزنم که هم از منطق دوره و هم خلاف قوانین انجمن هستش و هم از یک ناظر یا به قول معروف همکار بعیده! به هر حال من از همه معذرت خواهی میکنم.:11: