ولی فکر کنم فرق نداشته باشه چون بیشتر کسانی که می خوان بازی کنن نسخه اصلی رو می گیرن و باید حدودا یه هفته ای صبر کنن :دی ...
Printable View
ولی فکر کنم فرق نداشته باشه چون بیشتر کسانی که می خوان بازی کنن نسخه اصلی رو می گیرن و باید حدودا یه هفته ای صبر کنن :دی ...
البته فکر نمیکنم نوید کنسولشو حک کرده باشه....!!
اخه میدونی مشکل اصلی چیه وحید این که برفرض یک هفته بعد اومد پولمون کجا بود حالا مننقل قول:
سوکوم 4 رو دیگه زیرو کردم بسشه با موتور استورم 3 قراره بفروشم به یکی از رفقا اون موقع میتونم کمی پول ردیف کنم بازی رو بخرم....امسال چقدر سخته :31:
بعد مقاوت 3 میاد بیا پول اونو پیدا کن.:31:
با تشکر از حامد عزیز : دینقل قول:
البته فکر نمیکنم نوید کنسولشو حک کرده باشه....!!
قربون دستت ولی من چون یه جورایی خیلی علاقه به آنلاین بازی کردن دارم کنسول رو نهکوندم : دینقل قول:
نوید جان یه خبر خــــیلی خوب بهت بدم، اونم اینه که بازی همین الآن لیک شد...
زیاد هم برای پلی 3 بازی نیمیگرم اصولا اگر اورژانسی هم نباشه دسته 2 میگیرم که ارزون در بیاد . امسال فقط U3 اورژانسی بیده : دی
وای چه خبر خوشحال کننده ای: دینقل قول:
امسال فقط U3 اورژانسی بیده : دی
یه لحظه از رو صندلی پردم: دی
نوید دیدن این قسمت آخر پستت از تماشای تریلر mw3 هم لذت بخش تر بود برام: دی
بیخیال این بابا برقی و فیفا و بخصوص کینکت بدردنخور و مزخرف و... بشو و فقط رو آنچارتد لاک کن و پولاتم الکی خرج نکن: دی
من یک رو فقط در حده 10 مین تو یه پاساژ بازی کردم: دی این یکیو اگه امتیازاش همینطوری پیش برن میگیرم...
gamespot بازی رو نقد کرد
امتیاز 7.5 داد به بازی
The Good
- Varied artistic design brings New Marais to life
- Lots of different enemy types
- Powerful creation tool
- Combat and platforming can still be lots of fun.
The Bad
- Laughable morality system
- Combat is frequently unbalanced
- Uneven pacing.
بخوای چتر باز کنی با بازوکا میزنم با مُخ سقوط کنی عُمرت به U3 قد نده : دینقل قول:
این گیم اسپات هم خوب از خجالت بازی در آمد متاسفانه این سایت را به شدت قبول داریم اما آخرش که بازی رو میگیریم : دی
هر روز به ضعیف بودن امتیاز دهی gamespot ایمان میارم...پشیمونم از این که از ابتدا تو IGN فعال نبودم و بی دلیل نمیدونم از برای چه به طرف این گیم اسگات رفتم و بیشتر اخبار ،پیش نقدها و مسائل دیگرو از این سایت دنبال میکردم...
ولی خرسندم که رویمو عوض کردم و بیشتر از این به بعد تو g4tv و IGN خواهم بود.
از دوستان اوریج باز کسی بازی رو نخریده ؟ قیمت تو بازار چنده الان..؟
من رفتم یکی گفت 85 ..یکی هم گفت 80 اوضاع وخیمی هستش ..قبل رایانه ها :31: فرداش بازی رو میخریدم.الان نمیشه.فشار زیاد شده...:31:
دمو رو دوباره دان کردم بازی کردم واقعا چسبید خیلی خوب شده بازی . یعنی بهتر شده . در تمام موارد پیشرفت کرده . گیم پلی گرافیک کلا همه چی . انفجار ها فوق العاده طراحی شده . با این سیستم Melee نیز حال کردیم خوب است . کلا خیلی حال داد
HonestGamers ** 5 / 10
:39: :39: