نقل قول:
خب مطمئنا 8 گیگ رم از 4 گیگ بهتره !! ولی به قیمتش نمیارزه ! یعنی اگه شما 4 گیگ رم داشته باشی و توی یه بازی یا نرم افزار X کارایی بگیری با 8 گیگ رم تو همون بازی و نرم افزار 2X کارایی نمیگیره!!
یعنی با 2 برابر پولی که پرداخته میشه حدود 1.2 تا 1.5 برابر (بسته به شرایط) کارایی بیشتر دریافت میشه!!
حالا اگه برای شما مهم نیست که نسبت به پولی که پرداخت میکنین کارایی کمتری بگیرین میتونین رو 8 گیگ حساب کنین ولی اگه براتون مهمه که فعلا 4 گیگ از پس کاراتون بر میاد و در اینده در صورت عدم رضایت از کارایی میتونین 4 گیگ اضافه کنین !
صد در صد بهترره اصلا براي کسي که مادربرد 350 توماني با يک پردازنده 320 توماني با قبول ريسک اطلا عات در 4 عدد هارد سيگيت 1 ترا بصورت ريد صفر( به جرات ميتونم بگم کسي اينکارو کرده باشه کاملا به هاردهاي SDD نزديک شده باشه) پذيرفته باز هم ميگين 4 گيگ رم بسه شما تا صد در صد تست نکنيد باور نميکنيد من ميگم وقتي ويندوزم بالا مياد 2.2 گيگ نوش جان ميکنه خوب شما چه انتظاري داريد در يک بازي مثل کرايسيس من راحت بازي کنم اصلا کسي ازشما کل درايو C ش نرم افزار وبازي ريخته من فقط 100 گيگ نرم افزار از هر چي که فکروشو بکنين رو کامپيوترم دارم ساليد تمام محصولات ADOBE سه نسخه اتو کد نرم افزارهاي ويرايش صدا و ...... حالا به اينها 200 گيگ بازي هم اضافه کنين وقتي با نرم افزار ACRION پشتيبان ميگيرم شايد با اين سرعت بالاي هارد ( وا قعا شوخي نميکنم ) بازهم 3 الي 4 ساعت طول ميکشه حالا شما بگيد 4گيگ کافيه تازه واي به حال روزي که قصد کراس دو عدد 5870 يا سه عدد 5850 يا 4عدد 5770 ( بسته به شرايط مالي وويژگيهاي جالب 890FXUD7 در کراس) داشته باشم دوستان من در اينجا با قاطعيت عرض ميکنم تا از نظر منابع حافظه سيستم شما به محدوديت نخوريد هيچ تفاوتي رو بين 1 يا 2 يا 4 يا 8 و ... احساس نخواهيد کرد