نقل قول:

ببخشید البته من حرفهای دیگری زده بودم و منظورم از ارسال این پست چیز دیگری بود که ظاهرا شما فقط این یک قسمت رو تمرکز داشتید اگر با این قسمت مخالف بودید که از ابتدا عنوان میکردید من پاسخ شما رو عرض میکردم
در مورد این مطلب شما در اکثر موارد اینطور نیست بخاطر تفاوت در رنگ و وایت بالانس و کیفیت خروجی دوربینها استفاده از دو بدنه معقول نیست و استفاده از دو عکاس هم اصلا ضرورتی ندارد  شاید یکی از فیلمبردارها دوربینی آنطور که شما بیان کردید همراه داشته باشه   و یا شاگرد عکاسی از مراسم عکاسی کنه اما دوربین اصلی هم بیشتر همون هایی هست که گفتم  
در باغ که عمو خاله نیستند که این دوربینه و لنزها باشه (منظرم از مراسم بیشتر عکاسی باغ بود که عکاسان همدیگه رو میتونند ببینند )

درسته اما این لنزها در عکاسی عروسی کاربردی ندارند
این طرز تفکر که هرچی بیشتر پول بدی تجهیزات بهتری در کار هست کاملا مردوده

نقل قول:

ببخشید البته من حرفهای دیگری زده بودم و منظورم از ارسال این پست چیز  دیگری بود که ظاهرا شما فقط این یک قسمت رو تمرکز داشتید اگر با این قسمت  مخالف بودید که از ابتدا عنوان میکردید من پاسخ شما رو عرض میکردم

خب ظاهرا مخالفت بنده به شما برخورده.من با این قسمت ها مخالفت کردم:
	نقل قول:

حال اگر لنز اون مثله لنز من شارپنس و رنگ نداره چه اتفاقی براش میفته؟ هیچ

نقل قول:

خوب هزینه لنز برای این آدم دور ریختن پوله

نقل قول:

هرچی در مورد  ca و ... بگی بدردش نمیخوره یا اصلا اگر هم وجودش رو بفهمه   براش مهم نیست

نقل قول:

گفت اشکال نداره با فتوشاپ درستش میکنم!!

نقل قول:

چرا این عکاس تچهیزات رو عوض نمیکنه چون لازم نیست

نقل قول:

مشتری این افزایش رو کمتر متوجه میشه  پس افزایش کیفیت برایش مهم نیست

و دوباره اینجا:
	نقل قول:

من حرفهای دیگری زده بودم و منظورم از ارسال این پست چیز  دیگری بود

خب بر طبق این حرف شما،من ظاهرا پریدم وسط حرف شما.من تا اونجایی که خاطرم هست دوستان از اینکه بنده هم نظرم رو عرض کنم ناراحت نمی شدن.خب اگر شما این اظهار نظر رو حمل بر مخالفت و احیانا دخالت می دونین،از این به بعد بنده در پست های جنابعالی دخالت نخواهم کرد.(به اصطلاح معلومات من مال خودم و معلومات شما مال خودتون)گرچه این عمل کلا با ماهیت فروم و هم نظری مخالف هستش.
	نقل قول:

بخاطر تفاوت در رنگ و وایت بالانس و کیفیت خروجی دوربینها استفاده از دو بدنه معقول نیست

اتفاقا استفاده از دو دوربین بسیار نیز مطلوب هست و دلیلش هم دقیقا همینی هست که خودتون فرمودین،تفوت ها.البته اگر عکاس بتونه از این تفاوت ها به اصطلاح بهره برداری کنه.
	نقل قول:

استفاده از دو عکاس هم اصلا ضرورتی ندارد

نه خیر،ضرورتی ندارد.من هم موافقم.اصلا کلا بحث چند میلیون پول برای فقط عکسبرداری عروسی خرج کردن هم ضرورتی ندارد.
ولی اگر بنا بر این باشه که بهترین عکاس مجالس سطح شهر باشیم،و بتونیم پول های میلیونی رو از مردم پولدار بگیریم،اونموقع حتما و حتما لازم هست که حداقل دو نفر باشیم .
عکاس های مجلسی حرفه ای شاگرد ندارن.و شاگرد نمی گیرن.عکاسی های سر کوچه هستن که شاگرد می فرستن خونه مردم.
	نقل قول:

درسته اما این لنزها در عکاسی عروسی کاربردی ندارند

لنز های مخصوص عروسی وجود دارند.من خودم دونمونه از اونها رو(کارل زایس) برای یک عکاس داخل سالن و یک نمونه دیگه رو برای یک عکاس پایه دار (داخل باغ) تهیه کردم.(اطلاعات چندان زیادی ندارم خودم البته،با هم کمک کردیم انتخاب کردیم،و سفارش دادیم)
	نقل قول:

این طرز تفکر که هرچی بیشتر پول بدی تجهیزات بهتری در کار هست کاملا مردوده

با این موافقم.هر آش گرانقیمتی الزاما خوشمزه نیست.ولی خب اینو هم همه می دونن که برای خوردن یه آش خوشمزه باید براش پول خرج کنی.