فرمایشتون کاملا" متینهنقل قول:
راستی می خواستم بدونم از سیستمت راضی هستی واینکه اگه من یه GTX 460 768MB
به جای 5850 شما ببندم چطوره؟(بقیه قطعاتم یکیه و مانیتورASUS - 23" - MS236H)
Printable View
فرمایشتون کاملا" متینهنقل قول:
راستی می خواستم بدونم از سیستمت راضی هستی واینکه اگه من یه GTX 460 768MB
به جای 5850 شما ببندم چطوره؟(بقیه قطعاتم یکیه و مانیتورASUS - 23" - MS236H)
مگه میشه 4 تا 5970 Crossfire کرد ؟ میشه 8 تا Gpu که CF بیشتر از 4 تا امکان نداره ...
این تاییدمیشه.نقل قول:
ولی کاره بسیار اشتباهی است که 8 تومن بدی به یک سیستم !!
این100%ردمیشه.نقل قول:
اگه گرین حرفی واسه گفتن داشت پاور هاشو همون seven team چین جهانی میکرد و فقط تو ایران به فروش نمیرسید!!!
کولرمستر میخوایی آره پاوراشو حان باشه حساب بانکیت روخالی کن چشم درخدمتم.
خب من متاسفانه اینترنتم زغالیه نمیتوونم بنچ مارک بزارم شمازحمتش رومیکشی؟
والانظرمن اینه که پاورهای100تا900وات کولرمسترفقط وفقط چراچون قیمتش به واتش می ارزه.ولی وقتی بحث حرفه ای وقدرت وراندمان میادوپاوربالای1000وات اون وقت فقط گرین.
موردتاییدهست.نقل قول:
مگه میشه 4 تا 5970 Crossfire کرد ؟ میشه 8 تا Gpu که CF بیشتر از 4 تا امکان نداره ...
عرفان جان من هم گفتم نمیصرفه یعنی فقطحدود69-70درصد میشه ازش بهره برد بقیش مصرف برق مفته وگفتم که همون دوتا5970خوبه بابا ماهم یهASUS-ARESخریدیم ویهEVGA-GTX460الان تمام نیازهامون براورده شده حالا جداازقیمت میتونین مدل5870*2سافایرروکه ازالهه جنگ هم قویترهست بگیریدحدود800.
نقل قول:
عزیز من راندمان فقط میتونه یکی از عوامل تاثیرگذار تو کیفیت پاور باشه !!
یکی از عوامل مهمتر جنس قطعات استفاده شده در پاور از جمله خازنها هستش و صرفا ژاپنی بودن خازنها ملاک نیست و مطمئنا برندهایی نظیر : COOLER MASTER-OCZ-CORSAIR-ENERMAX به مراتب از قطعات با کیفیت تری استفاده میکنن!!
تــایید میشه :10:نقل قول:
یکی از عوامل مهمتر جنس قطعات استفاده شده در پاور از جمله خازنها هستش و صرفا ژاپنی بودن خازنها ملاک نیست و مطمئنا برندهایی نظیر : COOLER MASTER-OCZ-CORSAIR-ENERMAX به مراتب از قطعات با کیفیت تری استفاده میکنن!!
بابا من سوال پرسیدم نگفتم که میخوام 4 تا رو کراس کنم اگه اینکارو کنم خود به خود دیونه میشم من فعلا 2 تاشو میخوام اگه بعدا چیزی اومد رو دستش برم 2 تا دیگه هم بندازم درزم من تمام چیزای که دارم دی وی بی تی وی کارت کارت کپچیر یو اس بی هست یا pci-e پس یک سیستم م با ud9 بدید اخه خیلی تو خماریشم
من هم گفتم 4 تا امکان نداره از لحاظ سخت افزاری ...نقل قول:
بابا من سوال پرسیدم نگفتم که میخوام 4 تا رو کراس کنم اگه اینکارو کنم خود به خود دیونه میشم من فعلا 2 تاشو میخوام اگه بعدا چیزی اومد رو دستش برم 2 تا دیگه هم بندازم درزم من تمام چیزای که دارم دی وی بی تی وی کارت کارت کپچیر یو اس بی هست یا pci-e پس یک سیستم م با ud9 بدید اخه خیلی تو خماریشم
کاربرد شما چی هست؟ اگه بدونیم راحت تر و منطقی تر میشه سیستم گفت ...
دوست عزیز به جای کمک کردن به دوستمون...:دئنقل قول:
پس چراپاورهای گرین50ماه گارانتی تعویض دارن چراپاورهای طلایی هم باقویترشون میتونی عوض کنی مثلاًیه1000وات گلدگرین گرفتی خب اینشرکت این امکان روبرآورده کرده که وقتی مدل1200واتش اومد شمابیایی و1000وات روپس بدی وباپرداخت مابه تفاوت مدل1200روبگیری.
درضمن من خودم فوق دیپلم برق قدرت ازدانشگاه انقلاب اسلامی سراسری هستم ومی دونم درضمینه ترانس فورماتورراندمان قدرت پاور قطعات استفا ده شده قدرت خنک کنندگی و....همرو درسشو خون دم.
حالافوقش میخواد100تومن پول بیشتر بده بره1200وات SILENT PRO کولرمستر باگارانتی دریا بگیره فوقش قیمت میشه5500
اصلا برای ان دوستمون فرقی نمیکنه.
نکنه بازسیستم من مولادرزش رفته.:13:
برای یک خورده گیم های جدید یک خورده برنامه نویسی و یک خورده دیگه میکس و مونتاژ و تبدیل فرمت به چیزایی مثل mkv و کیپچر بعضی شبکه های ماهواره ای
دست همگی درد نکنه کلا شدش 6150 تومن
CPU:Intel Core i7 980X
M.B:Gigabyte X58A-UD7
VGA:Sapphire 5970 2Gb*2
RAM:ADATA 3*2G 2000 GAMING EXPERIENCE
SSD:2xPATRIOT ZEPYR 128GB
Fan:coolermaster v10
HDD:4* WD Caviar Black 500Gb RAID0
Power:GREEN GP1235B
Case:Antec 1200
MONITOR:ASUS MS238 LED FULL HD 2MS
SPEAKER:Speaker:Logitech Z5500
MOUSE+KEYBOARD :Logitech CORDLESS DESKTOP LX710 LASER
DVD RW:4XHP 1270i
انشاالله اگر PCI-Experss 3.0 اومد میام دوباره اینجا و یکی دیگه جمع میکنم :31:
وبازم ازتون تشکر میکنم و یک مسئله شما قیمتای شرکتو میدن درسته چون 140 تومن بیشتر اون قیمتی که اینجا گذاشته بودید برام تموم شد:31:
:11: