من با Real Madrid در لیگ 14 امتیاز از بازسا عقبم !
Printable View
من با Real Madrid در لیگ 14 امتیاز از بازسا عقبم !
سلام
من تقریباً 4 ساله که دارم فیفا منیجر بازی می کنم البته تا دیشب!!!نمی خوام فیفا منیجر را زیر سوال ببرم اما نمی دونم چرا تا به حال سراغ فوتبال منیجر نرفته بودم.
یک شبیه ساز فوق العاده و کامل(البته ضعقش را نسبت به فیفا منیجر آخر سر میگم)
فقط یه چیز بگم قدرت این بازی رو متوجه بشید چون آرسنال رو برداشتم فکر می کنم جناح چپ کمی ضعف دارم درخواست کردم staff ها چنین بازی کنی برام پیدا کنن.
روند کار به این صورته که می گردن بازیکن پیدا می کنن و اگه کسی رو پیدا کنن به مربی اعلام میکنن.خوب در مرحله بعد مربی بازیکن پیدا شده را می سپره به staff ارشد!!! که تو تیم من کریستین کارمبو هست.
به عکس زیر نگاه کنید تا ببینید کارمبو چه اطلاعات مفیدی در اختیارم گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی می تونید بین بازیکنها مقایسه بذارید یا حتی بین دو بازیکن آخر پیشنهادی استافها
این عکس هم اطلاعاتیه که در مورد تیم لیونه که چند روزه دیگه با هم بازی دوستانه داریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه از خوبیهای این بازی اینه که لحظه به لحظه در طول روز ایمیل و اطلاعات دنیای فوتبال رو میده(البته دنیای فوتبال مجازی)
البته ضعفی که من دیدم در این بازی اینه که در فیفا منیجر در قسمت آمار می تونستید آمار بسیار جامعی رو ببینید که مثلاً تعداد گلهای زده شده با سر یا با چپ چندتا بوده و ...البته شایدم این بازی هم داشته باشه و من هنوز پیدا نکردم
دیگه تو این بازی در حالت سه بعدی از پاسکاری های بی مورد خبری نیست(البته نباید انتظار گرافیک فیفا منیجر را در حالت سه بعدی داشت)
بد نیست این بازی رو امتحان کنید
سلام اگه کسی کرک داره لطف کنه و بزاره.
هی با ایران قهرمان جام جهانی شدم.رفتم فرانسه.
از اون ورم همزمان مربی داماش کرج بودم. رفتم یوونتوس و بعد بارسلونا. چی تیمی داشتما. میخواستم برم منچستر. سیوم خراب شد. 7 لیگ رفته بودم
فقط یک توصیه در نقل و انتقالات. اگر بازیکنی رو میخواین اول سعی کنید با مربی تیمش رابطه دوستانه داشته باشید.که اگر دشمن باشید باید 2 برابر قیمتش پول بدین تا شاید بتونین بخرین.
بعد درباره بازیکن در رسانه ها حرفای شیرین بزنید تا بازیکن گوشاش دراز شه.
بعد پیشنهاد بدین.
اگر تیم مقابل پیشنهادتون رو رد کرد و بازیکن خیلی مایل بود به تیم شما بیاد ابراز نارضایتی میکنه و حتی درخواست انتقال میده و شما میتونید راحت بخرینش.خوده باشگاه بهتون پیشنهاد میده.
البته باید سطح باشگاهتون خیلی بالاتر از باشگاه بازیکن مورد نظر باشه.
سلام
آقا من از سال 2002 دارم مربی گری بازی می کنم.
هم championship manager بازی کردم، هم football manager و هم fifa manager که البته این آخری تا حالا چند تا اسم عوض کرده.
خلاصه باید بگم حسابی چم و خم کار دستمه، تاکتیک منحصر به فرد خودمو دارم و کلا حرفه ای هستم! :)
توی این سایتعضوم و بارها با برخی از اعضاش در football manager 2010 کل انداختم.کد:www.fm-base.co.uk
با چند نفر، چهار فصل در سه دوره بازی کردم.
به این شکل:
فصل اول، دوره اول: من لیورپول، حریفم چلسی. نتیجه: من نائب قهرمان شدم و منچستر اول شد، چلسی 5 شد، اما به صورت مستقیم رفت لیگ قهرمانان!! ( چون قهرمان لیگ قهرمانان شد!) من اون فصل لیگ کاپ رو هم بردم. اون سال که جام جهانی هم برگزار می شد من مربی اسپانیا شدم، طرف مربی انگلیس. انگلیس در یک شانزدهم به آرژانتین باخت و حذف شد اما من به فینال رسیدم و در ضربات پنالتی به اسپانیا باختم :(
فصل دوم، دوره اول: این فصل که ادامه فصل قبل بود، دوباره منچستر اول شد و من دوم و چلسی موفق شد چهارم بشه. هیچکدوم هیچ جامی نبردیم.
فصل سوم، دوره دوم( از اونجائیکه جام جهانی سال 2010 برگزار میشه، بخاطر همین ما در هر دوره فقط یه فصل بازی می کردیم: من دوباره لیورپول طرفم دوباره چلسی، من بالاخره موفق شدم قهرمان لیگ بشم و البته لیگ کاپ رو هم ببرم، چلسی موفق شد نائب قهرمان بشه و با شکست اینتر دوباره قهرمان لیگ قهرمانان بشه. در جام جهانی من مربی انگلیس شدم، طرف مقابلم مربی برزیل، هردو به فینال رسیدیم و من 5-3 بازی رو باختم و دوباره نائب قهرمان شدم. :(
فصل چهارم، دوره سوم( از اونجائیکه با لیورپول من هیچ شانسی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان نداشتم، طی یک حرکت انتحاری! ما رئال مادرید و بارسلونا رو به جای بلکپول و یه تیم ضعیف دیگه به لیگ انگلیس اضافه کردیم تا هیجان افزایش پیدا کنه) این بار من بارسا شدم، طرف مقابلم بار دوباره چلسی. این فصل من هم لیگ رو بردم هم جام حذفی رو و هم لیگ قهرمانان رو و طرف مقابلم هم که در نیمه نهایی لیگ قهرمانان به من باخته بود توی لیگ سوم شد. دوباره با جام جهانی رسیدیم و من اسپانیا شدم و اونیکی آرژانتین، من در نیمه نهایی به فرانسه باختم و اون با غلبه بر فرانسه قهرمان جام جهانی شد!!
خلاصه بگم که ما حسابی اکسپرت! این بازی شدیم، اگر کسی اهلش هست آنلاین بازی کنه، پاشه بیاد که خدا وکیلی هیجانی که این بازی داره از cod4 هم بیشتره! ( البته بعضی وقت ها! مثلا وقتی دو تا بازی مونده به آخر فصل با هم دیگه بازی دارید و اختلاف امتیازتون فقط یکه!)
خدا وکیلی چند بار لود کردی تا تونستی ما رو به این افتخار نائل کنی؟!! :10:نقل قول:
اصلا تعداد قهرمانی های باشگاهی و ملی، ملاک حرفه ای بودن توی این بازی نیست، من یه بار بدون تیم بازی رو شروع کردم. بعد از 12 بازی که از لیگ آلمان گذشته بود مربی هافنهایمی شدم که فقط سه تا تساوی داشت، با خرید دو تا بازیکن ارزون و خوب توی نیم فصل تیم رو به رده هفتم رسوندم،( بازی برگشت با بایرن مونیخ رو 1-0 بردم، البته ریبری یه پنالتی خراب کرد!) اواخر فصل بود که برای مربیگری پی اس وی آیندهوون تقاضا دادم و البته قبول شد. 7 تا بازی به آخر فصل مونده بود و پی اس وی پنحم بود، تونستم در آخر، تیم رو دوم کنم و به لیگ قهرمانان برسونم. سال 2010 جام ملت های آفریقا هم برگزار شد، همونطور که هرتیمی که بد نتیجه بگیره، سری مربیشو اخراج می کنه و من برای پست خالی غنا اعلام آمادگی کردم. غنا قبل از ورود من مستقیم به جام جهانی رفته بود فقط نتونسته بود از گروه خودش در جام ملت های آفریقا صعود کنه. توی جام جهانی هم، با خوش شانسی محض به فینال رسیدم!!( البته بدون لود !) یعنی تا فینال با یه تیم درست حسابی نیفتادم که بازی کنم، یک هشتم به ژاپن خوردم، یک چهارم به پاراگوئه و نیمه نهایی به اسکاتلند! ( تازه دو تای آخرم توی ضربات پنالتی بردم!) اما فینال خوردم به آلمان و باختم.
البته همونطور که گفتم قهرمانی ها حرفه ایی گری رو نشون نمیده، بلکه حرفه ای گری توی دو تا چیز مشخص میشه:
1- ترکیب چیدن ( اگه کسی یه بار فقط ترکیب بچینه(توی هر تیمی که باشه) مشخص میشه که حرفه ای یا نه )
2- نحوه تمرین دهی ( جمعی و انفرادی )
خلاصه حرفه ای هاش بیان وسط:20:
دوست من، خوب نیست آدم انقدر ادعا و منم منم بکنه؛نقل قول:
شما اگه میگی حرفه ای و تهِ بازی هستی، قبول؛ ما حرفی نداریم؛
ولی این زیاد جالب نیست بیای از بقیه نقل قول بگیری و بپرسی که restart کردن یا نه...
اینو گفتم که فکر نکنی یه وقت خبریه...
شنیدی میگن: "کافر همه را به کیش خود پندارد"نقل قول:
حالا همین قضیه منه. چون تا قبل از اینکه مولتی بازی کنم، اصلا جنبه شکست نداشتم و بعد یه باخت سریع بازی رو لود می کردم. بعد از حالت مولتی بود که فهمیدم لود چقدر مسخره است و همه هیجان بازی، در لود نکردنه.
از این رو قصد جسارت به هیچکس رو نداشتم خصوصا اون دوست بزرگواری که قهرمان جهان شده بود و از شمام بابت تذکرت بجات متشکرم.
شایدم دلیل این جو گیری من، این باشه که بعد از 8-9 بالاخره یه تاپیک درباره بازی مورد علاقه ام پیدا کردم.
یاعلی
آقا همزمان مربی تیم ملی انگلیس و منچستریونایتد هستم..
کسی نیست چنین شرایطی رو تجربه کرده باشه و بتونه برای کار در تیم ملی و همچنین کار همزمان در دو تیم یه سری راهنمایی بکنه به من؟ خیلی پرکاری و پر مشغله ای شدم حالا :31: