نقل قول:
چون سیستم و خونه هست کیس رو خوشگل تر بگیر مثلا دراگون با قیمت 80 یا مگنوم 2 با قیمت 42
توجه كنيد كه محدوديت بودجه هست
پس بهتر هست كه بيخودي روي كيس كه تاثير چنداني روي كارايي سيستم نداره هزينه نكنند و هزينه را براي قسمت هاي اصلي صرف كنند
نقل قول:
کارت گرافیک این قیمت خیلی بالاست قرارا نیست بهترین بازی ها با کیفیت اچ دی بازی باشه بهتره یه کار ارزونتر و کمصرف تر و خنک تر بخری .
توجه كنيد كه كار اصلي سيستم رندر گيري هيت و در كنارش بازي هم با سيستم مي كنند
پس بهتر هست كه كارت گرافيكي انتخاب كنند كه لاعقل امكان تبديل نرم افزاري به سري FX براشون محفوظ باشه
كلا 5770 در رندر گيري بصورت نيمه حرفه اي و حرفه اي خيلي خيلي ضعيف عمل مي كنه
نقل قول:
به هر حال توضیه میکنم سراغ ای ام دی نرید چون قرار هست بازی کنید مانیتور رو خوب بخرید چون همیشه مصرف میشه با هر سیستمی. کیس زیبا بخرید چون توخونه مصرف داره ولی کارت گرافیک هر چی بخرید نهایت 6 ماه بعد یه بازی میاد که نمیکشه. به نظرم بچه ها گیمیر حرفه ای نیستند در حد فوتبال و این چیزا که کارت از پس کارشون بر میاد.
case :green Dragon 80 Toman
اینو به جای مگنوم بخری خیلی زیبا تره و مهمتر اینکه چورت یو اس بی روبرو هست مال مگنوم کناره اگر میز کامپیوترتون کنارش پر هست سراغ مگنوم نرو چون بچه ها بخوان فلش بزنن به سیستم همش باید کسو جا به جا کنن
هر چي فكر مي كنم با توجه به استفاده اي كه قرار هست از سيستم داشته باشند اين پاراگراف بالا يكم غير منطقي مياد مخصوصا قسمت هاي قرمز رنگ
نقل قول:
به نظرتون رم 6 گیگ بردارم بهتر نیست( چون مین 3 کاناله ساپورت نمی کنه اونوقت دوتا رم 3 گیگ پیدا می شه؟)
خير چون باعث تك كاناله شدن رم و كاهش پهناي باند در ايم پلتفرم و در نتيجه كاهش كارايي سيستم ميشه
نقل قول:
کارت zotac gtx460 هم همچین قابلیتی داره؟ (كه به FX5XXX سافت مود بشه)
چون زیاد خوندم که حرارت و مصرف و قیمت 465 زیاده در عوض 460 قیمت و کارایی و مصرف مناسب تری داره.
متاسفانه فقط 465 قابليت سافت مود داره و 460 اين قابليت را نداره
راه ديگه اين هست كه يا 8800 بگيريد و به FX4600 تبديل كنيد يا 8600 بگيريد و به FX1700 تبديل كنيد
نقل قول:
به نظرتون این پاور برا این سیستم خیلی زیاد نیست چون طرف اصلا اهل اور کردن نیست.
به توجه به مصرف 465 خير مناسبه
نقل قول:
من خودم w2286l از نزدیک دیدم هم ظاهر قشنگی داره هم کیفیت تصویر خوبی داره چرا شما این مانیتور پیشنهاد نمی کنید و در عوض مانیتور w2253tq چی داره که همه اونو پیشنهاد می دن؟
براي يك 3D كار حرفه اي هيچ چيز مثل يك مانيتور وسيع نيست
ضمن اينكه MS246H هم 24 اينچ هست هم فول HD و هم قيمت مناسب 300 تومن داره كه هيچ كدوم از اين قابليت ها در 2286L لحاظ نشده
نقل قول:
کارت zotac gtx460 هم همچین قابلیتی داره؟ (كه به FX5XXX سافت مود بشه)
و قیمت این کارت چنده؟ (قیمت قدیم)
خير چنين قابليتي نداره و قيمتش هم 280 تومن هست
من پيشنهاد مي كنم همون 8800 را بگيريد و يا GTX 465