سلام
نقل قول:
راجع به ADSL به نظر شما ADSL Wireless همه کاره نیست؟ مثلاً اگه وضعیت جوری شد که مجبور به استفاده از Wireless هم باشم بتونم هر دو استفاده رو بکنم؟
حدود 2-3 برابر مودمهای معمولی قیمت داره و بیشتر برای کسانی که در منزل با لپ تاپ به اینترنت وصل میشن میخوره
نقل قول:
1-آیا این طرز نوشتن در سایت ------------ به معنی رتبه بندی است؟
خیر
نقل قول:
2-چرا مادر بورد رو Asus یا Gigabyte انتخاب نکردید؟ مثلاً توی خود پی سی یه جایی خوندم که یکی می گفت مادر برد Asrock خیلی بده، یکی می گفت من راضی ام، یکی می گفت خوبه ولی انتخاب بهتری هم می تونید داشته باشید.
چوم مادربردهای Asus و Gigabyte نسبت به کاراییشون قیمت بسیار بالاتری دارند و شما برای خرید مادربرد با همین امکانات Asrock باید 80-100 تومن هزینه اضافه بدید
Asrock برندی هست که ارزش خرید بالایی نسبت به کاراییش داره
نقل قول:
3-چرا از حافظه اصلی Gskill استفاده نکردید؟
علاوه بر همون بحث قیمت بر کارایی
رمهای Gskill بیشتر بدرد اورکلاک میخورند و کارایی اضافه ای برای شما نخواهد داشت
نقل قول:
4-در مورد هارد، توی سایت پی سی نظرات متفاوتی هست. مثلاً وسترن رو بعضی ها پیشنهاد می دن، بعضی ها مخالف و یا موافق seagate هستند، بعضی مکستور و.... شما بفرمایید چرا seagate؟
Seagate چند سال پیش امتیاز Maxtor رو خرید ولی چون Maxtor برند شناخته شده تری تو بعضی از کشورها (مثل کشور خودمون) بود،هاردهاشو با همان نام مکستور به بازار عرضه کرد بطوریکه Seagate 7200.12 و Maxtor Diamond Max 23 دقیقا یک نوع هارد می باشند
Seagate نسبت به قیمت سرعت و کارایی خوبی داره و خود من هم حدود دوسال هست که رو سیستمم دارم و راضی هستم
نقل قول:
5-راجع به دی وی دی رایتر هم همونطور که گفتم، teat اول شده بود.
Teac برند بدی نیست ولی زیاد نمیشه به این تستها اعتماد کرد،چون تو تستهای سایتهای خارجی هم برند های دیگه ای امتیاز بالاتری کسب کردند (تست شده با نرم افزارهای دیگه)