با سلام
من هم sapphire . چون دارم ازش استفاده می کنم و خیلی خوب تا به حال جواب داده
Printable View
با سلام
من هم sapphire . چون دارم ازش استفاده می کنم و خیلی خوب تا به حال جواب داده
[COLOR="Red"]ONLY SAPPHIRE
NEXT ASUS[/COLOR]
در اینکه ایسوس در زمینه مادربورد و گرافیک و .... یواش یواش همه چی قدرتش رو نشون داده شکی نیست.
اولین برندی که گرافیک 5870x2 رو تولید کرد و حتی خود ati جلوش کم آورده ایسوسه. بعد از چند ماه انتظار Sapphire و XFX هم تونستن این کارو انجام بدن. :31:
ایسوس دیگه الان ساپفایر و HIS و بقیه رو به عنوان رقیب خودش نمیشناسه.
اما نکته اینکه که کارتهای ایسوس گرونتره. من که میگم نمیصرفه بخریم. بهتره مارک ساپفایر رو بخریم و اورکلاک کنیم.
سری ماتریکس ایسوس همین یه سال پیش بود که تو بنچ ها رده های بالای جدول رو میگرفت. هم تو انویدیا و هم ای تی آی. ولی 20 30 تومن از بقیه گرونتر بود. :41:
:11::11::11::11:
به نظر من بهترین مارک asus هست در ATi واقعا بهترینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ASUS Exclusive Innovation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من نمیشه گفت که یکی از همه بهتره چون ممکنه هر کدومشون تو یه چیپست بهتر عمل کرده باشن ولی من که تا به حال گیگا و ایسوس رو استفاده کردم و کاملا راضی بودم Club3D هم برای ATi موفق بوده ولی من به هر حال کیفیت گبگا و ایسوس رو بیشتر قبول دارم و مخصوصاگارانتی گیگا رو.
من به کلاب رای دادم چون خودم کلاب دارم:31:
شرکت که تخصصی روی برند ATI کارکنه فقط Sapphire هست . از نظر قیمت هم عالی هست .
اگر پول دارید و قیمت برایتان مهم نیست اول ASUS
در سایت Guru3D همین مقایسه انجام شد و اکثر کاربرها به ASUS رأی دادند.
دوم Giga که کارتهای گرافیکاش از مادربردهایش بهتر است
اما چون برای اکثر ما برقرای یک نسبت معقول بین قیمت و کیفیت مهم است پس Sapphire