آقا/خانم hoooyad
سلام،
از شما به خاطر راهنماییتون متشکرم. منم مشکل مشابه داشتم که با روش دوم شما حل شد.
بسیار سپاسگزارم
Printable View
آقا/خانم hoooyad
سلام،
از شما به خاطر راهنماییتون متشکرم. منم مشکل مشابه داشتم که با روش دوم شما حل شد.
بسیار سپاسگزارم
نقل قول:
سلام دوستان
من از استرالیا هستم و همین مشکل رو دارم از اساتید محترم راهنمایی میخام
سلام.مدتیه پس از بالا آمدن دسکتاپ ویندوز7،یک دفعه اون علامت دایره ای کنار کانکشن کنار ساعت همینطور می چرخه و
همه چی قفل میشه و مجبورم دوباره ری استارت کنم.بعد از چند بار ری استارت کردن شانسی یک دفعه اون علامت مثل همیشه به صورت علامت تعجب داخل مثلث زرد درمیاد و همه چی عادی میشه.به نظر شما مشکل از چیه؟
ممنون
عزیزان من هم این مشکل رو داشتم که با آپدیت کردن بایوس درست شد
سلام.مشکل سیستم منم بالا نیومدن ویندوز7 هست وقتی پسورد میزنم صفحه سیا میشه و دیگه چیزی بالا نمیاد چیکار باید بکنم؟
کلید های ctrl+alt+delete همزمان بزنید بعدش که پنجره تسک منیجر باز شد پروسس explorer.exe رو پیدا کنید end peocess کنید بعدش منوی فایل از پنجره تک منیجر اجرا کنید بعد گزنه new run اتخاب کنید داخل کادری که باز میشه دستور explorer.exe رو وارداینتر کنید ببنید فیکس میشه:20:
سلام من ویندوز 7 داشتم یه xp روش ولی در درایو جداگانه نصب کردم الآن دیگه ویندوز 7 نمیاد چیکار کنم؟
باید اول xp رو نصب کنید.نقل قول:
سلام
همان گونه که در پست 28 اشاره شد ؛ ویندوزها باید به ترتیب قدیمی به جدید نصب شوند در غیر این صورت ویندوزهای جدید که قبل از ویندوز قدیمی نصب شده بودند ؛ بوت نمی شوند.
ابتدا XP و بعد 7و بعد 8.1 و ........
ابتدا dvd ویندوز 7 را در سیستم قرار دهید و با ان بوت شوید.(درست مانند زمانی که می خواهید ویندوز 7 را نصب نمایید)
پس از بوت و رسیدن به صفحه install windows ؛ گزینه repair your computer را انتخاب می کنید.
در پنجره باز شده درایویی که ویندوز 7 در آن نصب است را انتخاب و next را می زنید.
در پنجره بعدی start up repair را می زنید.
با انجام این مراحل و ریستارت سیستم ویندوز 7 بوت می شود و دیگر ویندوز XP بوت نمی شود.
حالا نرم افزار easy bcd را در ویندوز 7 اجرا و add new entry را بزنید.
سپس از بخش type گزینه windows nt/2k/xp/2k3 را انتخاب نمایید.(بخش drive به صورت automaticaly detect corect drive تبدیل می شود ؛ در غیر این صورت درایو ویندوز XP را انتخاب نمایید)
حالا add entry را بزنید و چند ثانیه صبر نمایید تا پیام انجام تنظیمات در قسمت status نرم افزار نمایش داده شود.
حالا edit boot menu را انتخاب و چک کنید قسمت time out option بر گزینه دوم تنظیم شده باشد.
save setting را زده و سیستم را ریستارت نمایید.
موفق باشید.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کد:http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/EasyBCD.shtml