نقل قول:
سعید جان سلام خیلی کم پیدایی :40: {داری با i9000 حال میکنی نه:31:}
قبول داری کلا نت ایران فلج شده:2:
سوالتم والا اگه نظر منو بخای یه ۲ ماه دیگه تو بازاره{htc گوشی ها شو زود راهی بازار میکنه}
نقل قول:
سعید جان سلام خیلی کم پیدایی :40: {داری با i9000 حال میکنی نه:31:}
قبول داری کلا نت ایران فلج شده:2:
سوالتم والا اگه نظر منو بخای یه ۲ ماه دیگه تو بازاره{htc گوشی ها شو زود راهی بازار میکنه}
اسکرین شات از ورژن جدید Sense
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان این sense مخصوص آنروید هست فکر کنم برای ویندوز هفت هم یکی بزنند شما اطلاعی نداری
سلام مخلصم. i8000 رو فروختم و i9000 رو هم فروختم. میخوام بزنم تو کار htc . احتمال زیاد همین desire hd رو بخرم............نقل قول:
عجب سنس جیگری گزاشتید دلم آب افتاد.
آره یه چیزایی شنیده بودم .. ورژن مخصوص سون که صد در صد تفاوت خواهد داشت:46:نقل قول:
این گوشی قیمتش چقدر خواهد بود؟!
راستی اکثر گوشی های اچ تی سی بعد از اپدیت به 2.2 720 پی فیلم میگیرن!!حالا شاید تفاوتش فقط توی اچ دی نوشته شده بودن پشت قاب باشه!
نقل قول:
ورودش با 850 یا 900.... تا 600 هم افت میکنه و بعدش تولیدش متوقف میشه :31:
نه همه اون ها 720P رو با آپدیت نمی گیرند ، فقط HTC Desire با آپدیت به Froyo فیلم برداریش بهبود پیدا کرده.
اون هم فعلا با 15 فرم که کمه(کاستوم رام)
لجند ایکس تن و نکسوس که اپدیتشون همراهه با 720!!!البته دیزایر رو هم نباید از یاد برد که تقریبا میشه 95% گوشی های اندو دار که ملت واسشون کف میکنن!!!نقل قول:
نه همه اون ها 720P رو با آپدیت نمی گیرند ، فقط HTC Desire با آپدیت به Froyo فیلم برداریش بهبود پیدا کرده.
متاسافنه هر کاری میکنم پولم جمع نمیشه که یه اندوی مناسب بگیرم....خدا رو چه دیدی!شاید واسه دیزایر اچ دی جمع شد و اینو خریدم!
تو اروپا قراره با چه قیمت عرضه بشه؟
رسماً عاشقه این گوشی شدم!!!!
اکتبر که میشه نیمه ی دوم مهر...احتمالاً آبان بیاد ایران:40::40: