عجب گوشی خوفیه:31:خیلی خوشگله اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیت صداشو تست کردی ؟ چه جوریه؟
عجب گوشی خوفیه:31:خیلی خوشگله اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیت صداشو تست کردی ؟ چه جوریه؟
قيمت اين گوشي تو بازار تهران چقدي هست؟
تو سايت زدن 340 تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کدوم سایت اینترنتی این گوشی رو گذاشته برای فروش؟
ممنون میشم اطلاع بدید.
بچه ها امروز (پنجشنبه 7 بهمن) علاالدین بودم و این گوشی توی بازار اومده با قیمت 360 هزار تومن؛
یه نکته به دوستانی که میخوان این گوشی رو بخرن:
این گوشی به همراه یه بسته نرم افزاری به فروش میرسه که بسته نرم افزاریش برای خود الجی هستش و باید مجانی بهتون بدن(البته اینو مسئول تبلیغات گوشی های الجی توی بازار بهم گفت) و همینطور گارانتی کارت طلایی دو ساله داره....
کیفیت صداشو من تست نکردم ولی سرعت عملکردش بالاست...
راستی این گوشی الان توی بازار با دو رنگ مشکی و نقره ای با گارانتی پارس کامتل موجوده...
ضمنا یه خبر بد هم دارم اینکه مسئول تبلیغات الجی میگفت گوشی های ویندوز موبایل الجی اصلا وارد ایران نمیشه چون شرکت روی بازار وین موبایل ایران سرمایه گذاری نمیکنه و حس میکنه کشش برای فروش در ایران وجود نداره....:41:
امروز این گوشی رو شانسی تو mobile.ir دیدم. از گلکسی 551 باید گردش کنم به optimus one
تنها برتری گلکسی 551 صفحه کلید فیزکی و wifi n هست
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3516&idPhone2=3515
کیفیت صداش مثل اینکه خوبهنقل قول:
از جی اس ام آرنا
Decent audio quality
LG Optimus One P500 is a decent performer as far as audio quality is concerned. It may not be the best but it certainly delivers more than its price tag suggests.
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
سایت موبایل دات آی آر که قیمت با گارنتی اش رو 340 زده
بهترنقل قول:
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
قابلیت آپگرید به اندروبید 2.3 هم دارهنقل قول:
سیستم عامل قابل ارتقا به اندروید 2.3نقل قول:
دو تا سی پی یو زده . 600MHz ARM 11 processor, Qualcomm MSM7227 chipset
چیپ گرافیکی هم داره مثل اینکه Adreno 200 GPU
این گوشی رو از Mobile.ir چه جوری میشه خرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت دیگه ای هم برای فزوش گذاشته؟
یک جا توی یوتیوب دیدم cpu این گوشی رو تا 800 اورکلاک کرده بود بدون مشکل
گوشی فوق العاده ای هستش
هرچند میشد تا قیمت 280 هم وارد ایران بشه: دی
و جالب اینجاست که پرفروش ترین گوشی اندروید ال جی هستش
سلام برادر، مرسی از اینکه گفتی چون خیلی وقت بود به این تاپیک نیومده بودم....:دی الان ویرایش میکنم...نقل قول:
سیستم عامل قابل ارتقا به اندروید 2.3
دو تا سی پی یو زده . 600MHz ARM 11 processor, Qualcomm MSM7227 chipset
چیپ گرافیکی هم داره مثل اینکه Adreno 200 GPU