بابا این یخاش انگار رنگ سفید و آبی رو ریختی رو هم دیگه!:دی
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده :)
Printable View
بابا این یخاش انگار رنگ سفید و آبی رو ریختی رو هم دیگه!:دی
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده :)
اولی از همه بهتره واسه اولین کارات
اولی به نظر من زیاد باحال نیست کلیشه ایه
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
در ضمن اگه اینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا قطره خون کناره هاش بزاری بد نمیشه
کجا دیدی اونوقت اولی رو که کلیشه ایه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینارو سریع طراحی میکنم اگه وقت بزارم که خیلی قشنگ تر از این حرفا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال الآن من یه خطی رو کشیدم میخوایم اینو به عنوان یک براش انتخاب کنم کنترل رو میگیرم روی لایه ی خط میزنم سلکت میشه بعد میرم توی edit / define preset brush ولی میگه جایی که سلکت شده خالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فونتشم یکه هاردنس هم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پن هم کشیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منحنیش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذخیره نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلگرافی بود:خخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:این مشکلو با ریخت رنگ توش حل کردم
حالا بگید چجوری درجشو تغییر بدم که اونوری بشه یعنی roudness رو
ویرایش 2: اونم حل شد:دی
سرو کله زدن را بیاموز بچه:دی
چرا اینو قرمز قرمز کردی؟ مگه خون ندیدی تا حالا؟:31:نقل قول:
این رنگیش کن d30602
طبیعی تر میشه اینطوری
همم میگم الآن این عکس رو من سیو کردم رفته پی کارش
بخوام مثلا الآن همین حرف شما رنگش رو این رنگی کنم باید یکی دیگه بسازم؟ وقتی بیارمش همون لایه ی بک گراند اصلی هست که قفله
نه با استفاده از ابزارselect>color range میتونی هر کاری کنینقل قول:
من هر چی فکر کردم فرق این دو تارو نتونستم پیدا کنم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا اینو قرمز قرمز کردی؟ مگه خون ندیدی تا حالا؟:31:
این رنگیش کن d30602
طبیعی تر میشه اینطوری